WatchOS 3: Instant pokretanje aplikacija, Favorites Dock, novi izgledi Watcha i više

WatchOS 3, čiji je izlazak predviđen za ovu jesen, predstavlja neke radikalne promjene operativnog sustava koji se nalazi na Apple Watchu. Postoje nove aplikacije i novi izgledi sata, poboljšanja u interfaceu mijenjaju način na koji vršimo interakciju s watchOS-om, a novi dodatak koji aplikacijama dopušta pozadinski rad znači i veoma brzo pokretanje aplikacija.

watchOS-3Glances više ne postoje u watchOS-u 3, zamijenjene su Favorites dockom kojemu se pristupa pritiskom gumba sa strane. 10 najdražih aplikacija (prve i treće strane) mogu se dodati na dock gdje će kontinuirano biti nadograđivani na najnovije verzije i biti spremni za momentalno pokretanje. Promjena izgleda sata se radi lijevim i desnim klizanjem, a klizanjem prema dolje otvara se Control CenterActivity Sharing dodaci vlasnicima Apple Watcha dopuštaju dijeljenje informacija o vježbanju i aktivnosti s prijateljima, a postoje i nove opcije za Wheelchair korisnike. Breathe aplikacija vodi korisnike kroz dnevne vježbe disanja, Apple Watch može otključati Mac uređaj, a Apple je dodao aplikacije za Reminders, Find My Friends i pristup otkucajima srca.

dock-1465841571-gfNO-column-width-inlinePrednji izgled Appleovog novog sata podržava više komplikacija. Postoje tri nove mogućnosti između kojih se može birati, uključujući novi Activity izgled, a SOS dodatak zadužen je da je opcija poziva u hitnom slučaju uvijek nadohvat ruke. Na iPhoneu nalazi se nova Face Galerija za personalizaciju Apple Watch izgleda, a watchOS 3 dopušta lociranje Apple Watcha putem Find My iPhone dodatka.

Ovaj unos je objavljen u aplikacija, Apple, Apple Watch, iOS, iWatch Apple i označen sa , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.