Apple lansira prepravljenu iOS 9.3.2 verziju za 9.7-inčni iPad Pro

Apple je objavio novu iOS verziju – iOS 9.3.2 koja je specifična za novi iPad Pro, a vjeruje se da je popravljen problem zbog kojega su se neki iPad Pro uređaji zamrznuli nakon instalacije originalne iOS 9.3.2 nadogradnje. Nova iOS 9.3.2 verzija (13F72) može se bežično instalirati na svaki 9.7-inčni iPad Pro koji svoj sistem nije nadogradio na najnoviju verziju.

iPad-Pro-9-7-inch-250x278iOS 9.3.2 originalno je objavljen ranije ovog tjedna, no ubrzo nakon izlaska su uslijedile pritužbe o zamrznutim 9.7-inčnim iPad Pro uređajima uz pojavljivanje greške 56.

Kasnije u tjednu, Apple je povukao tu nadogradnju za 9.7-inčni iPad Pro i savjetovao kupcima čiji su uređaji bili zahvaćeni tom greškom da kontaktiraju Apple Support korisničku službu. Nije bilo dostupno nikakvo brzo rješenje, a nekima od korisnika su i zamijenjeni uređaji.

Uz povlačenje ove nadogradnje, Apple je rekao da radi na popravku greške i da će prepravljenu iOS 9.3.2 verziju objaviti što prije moguće. Lansiranje nove verzije 9.3.2 nadogradnje sugerira da je ovaj problem sada riješen – a, s rješenjem na mjestu, i nova 9.3.3 beta verzija može biti dostupna za 9.7-inčne iPad Pro uređaje. Ranije ovog tjedna, ta beta verzija još nije bila dostupna za 9.7-inčne iPad Pro uređaje, a pretpostavlja se da je razlog tome bio taj da problem još nije bio riješen.

Ovaj unos je objavljen u Apple, iOS, ipad, iPad Pro i označen sa , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.