7 nevjerojatnih iPad aplikacija pomoću kojih će se vaše fotografije istaknuti

Sve što trebate vaše su fotografije, iPad i ove aplikacije. Kada želite stvoriti posebnu, jedinstvenu fotografiju na svojem iPad uređaju, može vam se dogoditi da vas zatrpa lavina alata koji postoje. Nakon pomnog istraživanja aplikacija za uređivanje fotografija na iPaduBest-iPhone-Photo-Editing-Apps-2015-13 donosimo popis najboljih i upute kako bi bili sigurni da ćete dobiti najbolje rezultate. Bilo da tražite način da poboljšate svoju Instagram “igru” ili želite napraviti prekrasnu fotografiju dvostruke ekspozicije na svom iPad uređaju, evo sedam načina da vaše fotografije zablistaju.

Uređujte svoje fotografije u VSCO aplikaciji. VSCO je fantastična foto aplikacija za iPhone i iPad koja vam omogućuje fotografiranje divnih fotografija, a i njihovo uređivanje u istoj aplikaciji.

Ostavite Instagram za sobom s brojnim AfterLight alatima. Ako se želite istaknuti u gomili, probajte AfterLight, povoljnu iOS aplikaciju za iPad (i iPhone) s više od 74 nevjerojatna filtera i efekta (a to su samo oni besplatni) kako bi svakidašnje fotografije postale predmetom zavisti drugih korisnika Instagrama.

Best-iPhone-Photo-Editing-Apps-2015-2Napravite prekrasnu dvostruku ekspoziciju s Enlightom. Većina nas ne želi utrošiti ogromnu količinu vremena kako bi naučili stvoriti fotografije dvostruke ekspozicije pomoću fotoaparata ili velikih aplikacija poput Photoshopa. Enlight to pojednostavljuje do tih granica da i apsolutni početnik može stvoriti nevjerojatne fotografije dvostruke ekspozicije u samo nekoliko minuta.

Napravite vlastite urnebesne memeove uz Aviary. Jeste li ikad poželjeli napraviti vlastiti meme? Znate, smiješne fotografije s podebljanim tekstom u vrhu i dnu za kojima su svi ludi? Uz Aviary i njegov Photo Editor možete napraviti upravo to, a i dodati naljepnice, okvire, pa čak i dosta dobro uređivati fotografije u aplikaciji

Napravite zapanjujući kolaž na svom iPadu uz Pixlr. Nemojte dopustiti da vas nevolje sa scrapbookingom obeshrabre – foto kolaži su zabavni. Ako želite napraviti vlastiti kolaž na svom iPadu, Pixlr je izbor za vas jer spajanje više fotografija i dodavanje zabavnih efekata čini nevjerojatno jednostavnim i zabavnim.

Koristite Pixelmator za dupliciranje stvari s vaše fotografije. Zamislite fotografiju malog djeteta koje puše balone na povjetarcu. Ne bi li bilo bolje da je na fotografiji više od jednog balona? S Pixelmatorom, fantastičnim foto editorom na iOS-u i Macu, možete napraviti upravo to s clone alatom.

Poboljšajte svoje fotografije s besplatnim SnapSeedom na iPadu. Snapseed je besplatna aplikacija uređivanja fotografija koja ima neke fantastične alate pomoću kojih svaka fotografija može biti još bolja. Najvažniji dodatak je set Tune Image alata koji vam pomaže da dobru fotografiju pretvorite u odličnu, odmah na iPad uređaju i uz jako malo truda.

Ovaj unos je objavljen u aplikacija, aplikacije za iPhone, Apple, ipad i označen sa , , , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.