12 odličnih trikova koje možete izvesti s Apple Watchom

12484-6382-applewatch-3up-lApple Watch zaista se ne treba dokazivati i, suprotno uvriježenom mišljenju, nije mu potrebna nikakva moćna aplikacija da bi ga učinila apsolutno neophodnim za korisnika. Apple Watch je izvrstan uređaj sam po sebi, prepun različitih mogućnosti, kao što su upravljanje televizorom i pronalaženje iPhonea, čak i u mraku.  Donosimo vam 12 odličnih opcija koje nudi Apple Watch i koje dokazuju da je zaslužio mjesto na vašoj ruci.

Pronađite svoj iPhone (čak i u mraku). Često gubite svoj iPhone? Ako imate Apple Watch, možete koristiti njegovu ping funkciju kako biste ga pronašli pomoću čujnog zvuka, pa čak i LED bljeskalice ako je potrebno.

Koristite Apple Watch kao budilicu. Apple Watch može vam pomoći da se ujutro izvučete iz kreveta pomoću opcije budilice koju nudi.

Provjerite bateriju svog iPhonea na Apple Watchu. Pomoću odgovarajuće aplikacije na iPhoneu možete lako provjeriti bateriju svog iPhonea na Apple Watchu.

Provjerite bateriju svog Apple Watcha na iPhoneu. Dok provjeravate stanje s baterijom, vrlo jednostavno na svojem iPhoneu možete provjeriti i koliko vam je baterije ostalo na Apple Watchu.

Pošaljite prijateljima svoju točnu lokaciju. Kad se trebate naći sa svojim prijateljima, Apple Watch vam omogućuje da svoju točnu lokaciju pošaljete svakome tko ima iMessage a da ne morate uopće izvaditi iPhone iz džepa.

Napravite snimku zaslona s Apple Watchom. Kažu da slika vrijedi tisuću riječi pa zašto onda ne napraviti slike vaših Apple Watch lica ili crtkarija, zar ne?

Ostanite u toku s događajima pomoću Apple Watcha. Namještanje kalendara na Apple Watchu po uzoru na kalendar na iPhoneu pomoći će vam da uvijek držite korak sa svojim rasporedom.

Odjednom odbacite sve notifikacije na Apple Watchu. Svi dobivamo previše notifikacija, zbog čega može dobro doći mogućnost da na svojem Apple Watchu sve notifikacije možete odbaciti odjednom.

Šaljite prilagođene poruke izravno sa svojeg ručnog zgloba. Apple je uključio nekoliko unaprijed napisanih odgovora za slučaj kad je korisnik prezauzet da bi diktirao odgovor. Iako baš ne odgovaraju načinu na koji govorimo, mogu biti korisni u određenim situacijama.

Reproducirajte glazbu na svojem Apple Watchu.  Appleov pametni sat ne dolazi s puno unutrašnjeg prostora za pohranu, no to ne znači da vam Apple Watch ne nudi mogućnosti kad je u pitanju glazba. Možete dodati svoje vlastite popise za reprodukciju i slušati svoje omiljene pjesme koristeći Bluetooth slušalice ili AirPlay zvučnike.

Puštajte svoje pjesme na velikom ekranu pomoću Apple Watcha. Pomoću AirPlaya i Apple Watcha prilično jednostavno možete puštati pjesme na velikom ekranu, a to je odličan način za slušanje, neovisno o tome koristite li HDTV ili Bluetooth zvučnik.

Otključajte Mac sa svojim Apple Watchom. Umjesto da upisujete lozinku kako biste se prijavili na svoje Mac računalo, pomoću Apple Watcha možete se samo potapštati po zapešću i tako probuditi svoje računalo na vrlo zgodan način.

Ovaj unos je objavljen u aplikacija, Apple, Apple Watch, iWatch Apple i označen sa , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.