Appleova stranica online podrške napokon dobila novi izgled

apple-support-redesign-780x419Apple je ovaj tjedan putem Twittera objavio lansiranje nove verzije Apple Support stranice s mogućnošću pregleda u desktop i mobilnoj varijanti. S novom stranicom online korisničke službe sada možete brže i jednostavnije doći do informacija i pomoći koju trebate.

Sada ćete provesti manje vremena da bi shvatili sam princip stranice, Apple se nada, i doći još brže do pomoći koju trebate, bilo da koristite iPhone, iPad ili Mac. Moći ćete tražiti odgovore koje trebate direktno sa Support glavne stranice, ili jednostavno koristiti Quick Links za često pretraživane teme.

quick-linksQuick Links se brine da dobijete ono što trebate. Odmah ispod polja pretraživanja možete kliknuti ili doći do određenih uređaja, kao i uvijek, i pronaći neke popularne teme (Popular Topics) ispod toga – primjerice, kako upravljati Apple ID-om, naučiti o iPhoneu, fotografiranje i upravljanje fotografijama i slično.

Popular Topics će vam pomoći sa stvarima s kojima i drugi možda imaju problema. Apple Support Communities su odmah ispod popularnih tema, s garancijom i popravkom (Warranty and Repair) ispod sebe. Konačno, ukoliko trebate podršku koja nije jednostavno dostupna na navedene načine, kliknite Get Support gumb kako bi popunili formular ili uživo popričali s Live Chat specijalistom. Niže na stranici također možete proći kroz pronađi in-store servise. Naravno, Apple Support je na Twitteru, tako da uvijek možete ići i tom rutom, slanjem tweeta Apple ljudima koji vode računa o ovoj društvenoj platformi.

Bilo da ste u žurbi da pronađete rješenja koja trebate na vašem iPhone, iPad ili Mac uređaju, nova redizajnirana stranica Apple Supporta bi vam trebala uvelike ubrzati put. Zaputite se na novu Apple Support stranicu već danas i pogledajte što je Apple pripremio za vas.

Ovaj unos je objavljen u Apple, ipad, iPhone i označen sa , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.