Veće promjene u dizajnu Apple Watcha tek dogodine

12484-6382-applewatch-3up-lOvogodišnja druga generacija Apple satova imat će poboljšane unutarnje komponente, no vanjski dizajn će za sada ostati uglavnom nepromijenjen u odnosu na modele prve generacije, otkrio je dobro upućeni unutarnji izvor Ming-Chi Kuo. Navedeni analitičar KGI Securities-a nedavno je iznio navedene detalje o sljedećoj generaciji Apple Watcha prema kojima će izmjene na tvorničkom dizajnu biti ograničene.

Oni koji očekuju novi izgled Apple sata, kao što je tanji profil, morat će pričekati do nadogradnje koju tvrtka planira u 2017. godini, tvrdi Kuo. Očekuje se da će ovogodišnji modeli znatno odgovarati rasporedu iPhone tick-tock nadogradnje, sa “s” nadogradnjom usmjerenom na unutarnje komponente, a ne na vanjski dizajn. Nagađanja su u skladu s glasinama iz srpnja prošle godine, prema kojima je značajka druge generacije Apple satova trebala biti dizajn identičan prvom modelu, s naglaskom na unutarnje komponente, kao što su veća baterija i zaslon s poboljšanom vanjskom vidljivosti.

Kuo, međutim, nije otkrio nikakve daljnje pojedinosti o tome što bi poboljšane unutarnje 15942-12506-11135-3806-watches-141118-l-lkomponente druge generacije sata mogle biti. No, on ne gleda optimistično na prodaju Apple satova, odnosno predviđa da će se u 2016. godini naručiti samo 7,5 milijuna proizvoda jer smatra da je tržište još uvijek nezrelo za nosive uređaje. Vjeruje da je samo 10,6 milijuna Apple satova ukupno isporučeno u 2015. godini, što je manje od tržišnog konsenzusa. Iz Applea su odbili otkriti točne brojke, no istaknuli su da je prodaja rasla svaka tri mjeseca od početka prodaje u proljeće 2015. godine.

Također je nepoznato kada bi sljedeći Apple sat mogao ugledati svjetlo dana. Netočna predviđanja su govorila o lansiranju u ožujku, dok će prema drugima lansiranje biti u lipnju ove godine, što se podudara s Appleovom godišnjom konferencijom Worldwide Developers Conference. Moguće je i da će tvrtka predstaviti Apple Watch 2 zajedno s dugo očekivanim iPhoneom 7, čije se predstavljanje očekuje u rujnu ove godine.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Apple, iWatch Apple i označen sa , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.