iPhone 7 Plus dual kamera će moći snimati fotografije DSLR kvalitete

iPhone 7 Plus će vrlo vjerojatno imati dvije kamere na poleđini, no ostatkom dizajna će podsjećati na iPhone 6s, kako kažu izvori. Apple je odlučio lansirati uređaj s dual-camera tehnologijom koji će omogućiti fotografiranje u kvaliteti pravog DSLR fotoaparata. Ipak, moguće je da će taj dodatak biti dostupan samo uz veći, 5,5-inčni model – iPhone 7 Plus.

Nova dual kamera će biti jedna od značajnijih osobina novog iPhonea 7, za kojega se iPhone-7-Dual-Camera-800x450govori da će imati oblik sličan postojećim iPhoneovima 6 i 6s. Pretpostavlja se da će Apple svoj novi model predstaviti u rujnu – a popraćen će biti i potpunim redizajnom za iPhone 8. Brojne glasine predlažu kako će Apple predstaviti dual-kamere na nekim verzijama iPhonea 7. Neke od njih sugeriraju kako će nova tehnologija omogućiti telefonu da proizvede dublje i fotografije s više detalja dok druge predlažu i ambiciozniju upotrebu tehnologije, poput 3D skeniranja slika.

Dual-kamere također zauzimaju manje mjesta od jednostrukih. To znači da Apple može redizajnirati telefon kako bi izgubio nešto prostora kojeg inače zauzima kamera – i izgubiti ili bar smanjiti kontroverzno izbočenje kamere na poleđini.

iphone-dual-cameraAko je izvještaj točan, bilo bi daleko od prvog puta da Apple ograniči bolju tehnologiju kamere na svoje veće modele. iPhone 6 i 6s imaju gotovo identičnu kameru kao veći modeli, no nedostaju im neke tehnologije za koje se vjeruje da se oslanjaju na više prostora kod većeg modela.

Ovaj unos je objavljen u Apple, iPhone, iPhone kamera, iPhone7 i označen sa , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.