Nove glazbene aplikacije iz Applea transformiraju iOS uređaje u džepna studija za tekstopisce i beatmakere

Zabilježite ideje u trenucima inspiracije s novom Music Memos aplikacijom – radite glazbu kao pravi DJ s novim LiveLoopsom u GarageBandu.

Apple je predstavio novog člana i veliku nadogradnju svoje obitelji aplikacija za stvaranje glazbe u iOS-u koja omogućava ljudima ostvarivanje glazbenog potencijala i stvaranje nevjerojatne glazbe ma gdje god se nalazili. Potpuno nova aplikacija Music Memos omogućuje glazbenicima i tekstopiscima da brzo zabilježe, organiziraju i razviju glazbene ideje na svom iPhoneu. I veliki dodatak GarageBandu za iOS predstavlja nove karakteristike, uključujući Live Loops, zabavan način za svakoga da putem iPhonea ili iPada rade glazbu poput DJ-a.

music memosMnogi glazbenici i tekstopisci dosad su koristili Voice Memos aplikaciju na svom iPhoneu kako bi brzo zabilježili ideje i mnogi su njihovi hitovi zapravo i započeli kao Voice Memo. Novi Music Memos je inspiriran tom aplikacijom i vodi funkcionalnost još dalje umetanjem dodataka dizajniranih posebno za pisanje i razvijanje glazbenih ideja. Uz Music Memos možete snimiti bilo koji glazbeni instrument kroz iPhoneov integrirani mikrofon u visokoj kvaliteti, nekomprimiranom formatu; zatim ga imenovati, tagirati i ocijeniti da bi započeli gradnju knjižnice svojih ideja. Aplikacija može analizirati ritam i akorde akustične gitare i klavirskih snimki i instantno dodati bubnjeve i bas pratnju da bi omogućila virtualan, prilagodljiv prateći bend koji bi odgovarao tonu pjesme. Music Memos može pružiti i osnovnu notaciju koja pokazuje akorde koji su svirani. S iCloudom vaši su Music Memos zapisi automatski dostupni na svim vašim Apple uređajima pa ih možete otvoriti u GarageBandu ili Logic Pro X-u kako bi nastavili razvoj vaših pjesama. Glazbenici mogu jednostavno podijeliti svoje ideje putem elektronske pošte ili sa svojim fanovima putem Apple Music Connecta.

GarageBand_for_iOS_2_1GarageBand za iOS je najpopularnija mobilna aplikacija za stvaranje glazbe i nova GarageBand 2.1 nadogradnja predstavlja Live Loops, potpuno nov i intuitivan način stvaranja nevjerojatne glazbe. Inspiriran DJ miksetama i bubnjevima, Live Loops stvaranje glazbe čini laganim za svakoga – jednostavnim dodirom ćelija i stupaca u veoma vizualnoj mreži se pokreću različiti ponavljajući instrumenti i semplovi. Ponavljanja se mogu izvesti, razmjestiti i remiksirati uživo, i GarageBand automatski sinkronizira ritam s vremenom i visinom. Kako biste započeli svoj rad u aplikaciji, Live Loops nudi niz Apple loopova u raznim žanrovima (EDM, Hip-Hop, Dubstep, Rock, …), ili svoje loopove možete stvoriti iz ničega. GarageBand 2.1 za iOS također uključuje novi Drummer dodatak s 9 EDM i akustičnih virtualnih session bubnjara koji daju svoj prepoznatljivi zvuk, kao i proširenu selekciju pojačala za basiste. Napredni GarageBand korisnici sada mogu stvarati još dinamičnije pjesme ispoliranijeg zvuka koristeći se novim automatizacijskim mogućnostima, kontrolom snimanja i novim jednostavnim EQ.

Glazbenici diljem svijeta, od ambicioznih početnika do onih najvećih zvijezda, koriste Apple uređaje kako bi stvarali nevjerojatnu glazbu; a inovativna aplikacija Music Memos će im omogućiti brzo zabilježavanje ideje na iPhoneu ili iPadu kad god ih pogodi inspiracija – kako saznajemo od Phillipa Schillera, Appleovog višeg potpredsjednika Worldwide marketinga. GarageBand je najpopularnija aplikacija za izradu glazbe na svijetu, i ova nadogradnja omogućava svakome jednostavno razvijanje glazbenog talenta s novim moćnim Live Loops i Drummer dodacima, a podržan je i za veći iPad Pro ekran i 3D Touch na iPhoneu 6s i 6s Plus.

Music Memos je dostupan besplatno u App Storeu i kampatibilan je s iPhone 4 i novijim modelima, te iPad 2 i novijim modelima. GarageBand 2.1 za iOS je besplatan na novim iOS uređajima od 32 i više Gb, a dostupan je kao besplatna nadogradnja postojećim korisnicima s iOS 9 ili novijim uređajima i za sve ostale za 4.99 dolara u App Storeu.

Ovaj unos je objavljen u aplikacija, aplikacije za iPhone, Apple, iOS, ipad i označen sa , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.