Lansiranje Apple Watcha 2 i iPhonea 6c: očekujemo novo remenje za Appleov sat, novi iPhone 6c i iPad Air 3

Ako je vjerovati glasinama, Apple će sljedeći poseban event održati u ožujku kad će biti predstavljena čak tri nova i željno iščekivana proizvoda: Apple Watch 2, iPhone 6c i iPad Air 3. Evo što zasad znamo.

Apple nas je iznenadio kad je preskočio svoje listopadno predstavljanje ove godine (na kojemu se obično lansiraju nove iPad verzije) i, umjesto toga, zajedno s novim iPhoneovima predstavio potpuno nov iPad Pro i novi iPad mini 4 na svom veoma popularnom rujanskom eventu. To znači da iPad Air kasni sa svojom nadogradnjom pa je vrlo vjerojatno da ćemo novi model vidjeti već u ožujku. Usto, mogli bi vidjeti i predstavljanje Apple Watcha 2, ili bar nekakvu nadogradnju originalnog Apple Watcha, a jednako tako bi mogao biti predstavljen i 4 inčni iPhone 6c (koji bi se mogao zvati i iPhone 5se).

Apple Watch 2 – Glasine kažu kako će se pojaviti na predstavljanju, no da se neće izvoziti sve do travnja, godinu dana nakon lansiranja prve verzije. Za novi Apple Watch se govori da bi trebao nuditi mogućnost praćenja spavanja i bolju tehnologiju zdravstvenog senzora. Također bi mogao doći s boljim trajanjem baterije, FaceTime kamerom i, najvažnije od svega, manje bi trebao ovisiti o iPhoneu. No čini se da ipak nećemo odmah vidjeti potpuno novu Apple Watch seriju, već nove modele originalne serije što može uključivati nove sportske remene, dodatne boje Hermèsovih remena, crnu verziju Milanes Loopa i potpuno novu liniju remenja od raznih materijala. Mogla bi se naći i nadogradnja softwarea.

iPhone 6c/iPhone 5se – Novi 4 inčni telefon, za kojega se kaže da bi mogao doći u metalnom kućištu (poput onoga kod iPhonea 5s, ne plastičnom kao u 5c), trebao bi imati poboljšanu kameru u odnosu na 5s, A8 procesor i TouchID. I mogao bi se zvati iPhone 5se (Special Edition).

iPad Air 3 – Priča se da bi novi iPad Air 3 mogao biti tanji od svog prethodnika, da će aluminijsko kućište biti još snažnije nego sada, mogli bi ga vidjeti i u ružičastozlatnoj verziji, a i količina megapiksela kamere bi se mogla poboljšati. Također očekujemo da bi se A9X čip (kojeg već ima iPad Pro) mogao naći i u novom iPad Airu 3.

Novi MacBook Air – Još jedan proizvod o čijoj se nasljedniku nagađa. Priča se da bi 11 inčni model mogao nestati, a novi 15 inčni biti dodan u seriju. Također se šuška i da bi mogao dobiti Retina ekran, no teško je u to povjerovati. Apple ga zasigurno ne bi napravio kao konkurenciju MacBook Pro-u i MacBooku. Ipak, vrlo je vjerojatno da će novi model biti opremljen Force Touch tehnologijom.

Ovaj unos je objavljen u Apple, ipad, iPhone, iWatch Apple i označen sa , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.