OS X emulator za druge platforme

OpenEmu je emulator koji se može koristiti na OS X operativnim sustavima za pokretanje aplikacija i igara s drugih operativnih sustava i čak konzola. OpenEmu je nedavno ažuriran te sada podržava i neke od najpopularnijih konzola kao što su to Nintendo 64, PlayStation 1, PlayStationPortable i slično!
OpenEmu je posebno dizajniran za OS X s dizajnom koji je inspiriran dizajnom iTunesa te liste aplikacija i kartica unutar OpenEmu aplikacije je sličan iTunes dizajnu. OpenEmu potpuno podržava spremanje igara i spremanje vašeg napretka u tim igrama, a također omogućuje da se više igara pokrene u isto vrijeme, a ima ugrađenu kolekciju od preko 80 igara te podršku za neke upravljače za igre.
OpenEmu je pokrenut u prosincu 2013. i tada je podržavao samo nekoliko 16bitnih sistema kao Game Boy, Gameboy Color, Gameboy Advance, NES, Super Nintendo i slične, ali danas podržava još mnoge druge te također podržava više upravljača u isto vrijeme što će vam omogućiti da igrate sve vaše najdraže klasike ponovno kako ste ih i nekada igrali. Aplikacija OpenEmu je potpuno besplatna i zahtjeva Mac koji pokreće operativni sustav OS X 10.11 ili novije verzije.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone. Bookmarkirajte stalnu vezu.