Pokemon GO – igra za iPhone i Android uređaje

Nakon nekoliko ozbiljnih tema o novim operativnim sustavima i mogućim implementacijama Appleovih sustava na druge dijelove naših života, vrijeme je za neku lakšu i zabavniju temu. Ovo bi mogla biti interesantna tema svima koji su gledali ili igrali Pokemone, ali i onima koji bi možda htjeli igrati potpuno novu, modernu, vrstu igre. Nintendo je objavio kako rade na igri Pokemon GO, igra koja bi trebala izaći u 2016. godini. Pokemon GO će biti igra specifično napravljena za smartphone uređaje te radit će na iPhone i Android uređajima.

pikachugoIgra povezuje virtualni i stvarni svijet, te radit će na načinu da će igrači morati putovati u pravom svijetu kako bi pronašli različite vrste Pokemona, borili se s njima i ulovili ih. Na taj način će se igraći također međusobno moči boriti i testirati snagu svojeg Pokemon tima. Kako u većini dosadašnjih igara je igrač putovao sa svojim likom u virtualnom svijetu kako bi otkrio nova područja gdje žive drugačije vrste pokemona i kako bi otkrio i ulovio rijetke ili legendarne vrste pokemona, tako će ovdje igraći putovati po stvarnom svijetu!

Također postoji uređaj koji se zove Pokemon GO Plus, koji se spaja s vašim iPhoneom ili Android uređajem te omogućit će igračima da ne moraju stalno gledati u svoj uređaj kako bi igrali igru. Pokemon GO Plus uređaj se spaja pomoću Bluetootha na vaš mobilni uređaj i obavještava igraće o događajima u igri kao što su pojavljivanja obližnjih Pokemona.

Na igri radi Niantic Inc., firma koju je originalno osnovao jedan od stvaratelja Google Eartha. Niantic je već poznat za igru koja potiče kretanje po svijetu kako bi se osvojile lokacije za vaš tim te trenutačno ima preko 12 milijuna downloada diljem svijeta. Niantic-ova igra Ingress je popularna i kvalitetna te zbog njihovog prijašnjeg iskustva sa “Augmented Reality” igrama nadamo se da će Pokemon GO biti uspjeh. Igra bi trebala biti dostupna besplatno za skinuti na App Store-u i Google Play-u, ali iako će igra biti besplatna, biti će moguće kupovati stvari u igri pomoću kartice.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, Apple, iPhone. Bookmarkirajte stalnu vezu.