Apple promovira iPhone nadogradnje tijekom sezone blagdana

Apple potiče kupce kako bi zamijenili i nadogradili svoj uređaj za novi uređaj preko njihove službene stranice, e-mailova i reklama koje se nalaze u aplikacije App Store. Apple ima novi odjel na svojoj iPhone stranici koji podsjeća kupce o zamjenjivanju trenutačnog smartphone uređaja u Apple Store dućanima ili online preko partnera za do 320$ instantnih kredita. Apple prihvaća sve smartphone uređaje od iPhone 4 na dalje za zamjenu.
Apple masivno šalje mailove kupcima kako bi promovirao mogućnost “nadogradnje” kako bi ljudi zamijenili svoje uređaje s novijim uređajima, te ti mailovi sadržavaju slične informacije o zamjeni smartphone uređaja za kredite pri kupovini novog. A za korisnike starijih uređaja Apple reklamira novi iPhone 6s i iPhone 6s plus unutar same aplikacije App Store pomoću reklama koje iskaču na prozoru i mogu se ukloniti pritiskom na “skip” u gornjem desnom kutu.
iPhonei su jedni od najpopularnijih poklona tijekom blagdanske sezone tako da nije čudo što Apple više pokušava progurati informacije do svojih korisnika.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Apple, iPhone. Bookmarkirajte stalnu vezu.