Deezer najavio kako će podržavati CarPlay uslugu za sve pretplatnike

Deezer Music je 9.12.2015. najavio kako će ova aplikacija za iOS i android također bidi dostupna za CarPlay te s time će omogućiti puštanje muzike s cijelog kataloga Deezer usluge od 35 milijuna pjesama koje će biti dostupne pomoću Apple sustava ugrađenog u kontrolnu ploču. Ali CarPlay podrška za Deezer će vrijediti samo za Premium+ i Elite pretplatnike na Deezer.
Deezer usluga će uz CarPlay omogućavati korisnicima da slušaju svoje najdraže pjesme, glazbenike, njihove albume ili glazbene liste po izboru, ili izabrati kanal po volji. Korisnici će moći koristiti Deezerovi Flow uslugu kako bi otkrili novu glazbu, čuli najdraže pjesme i slušali pjesme čak bez pristupa internetu. Također koristeći gumbe za “Like” i “Dislike” korisnici mogu stvoriti osobnije iskustvo zato što će im Deezer predlagati pjesme sličnije njihovom ukusu.
CarPlay Deezer bi trebao imati hands-free naredbe pomoću Siri kako bi mogli koristiti usluge na svojem vozilu na sigurniji i jednostavniji način, što se nadamo da će biti omogućeno i za Deezer usluge.

Ovaj unos je objavljen u Apple. Bookmarkirajte stalnu vezu.