Apple će možda zamijeniti klasični audio utor s Lightning konektorom na iPhoneu 7

Za iPhone 7 Apple planira ukloniti klasični audio utor od 3.5 milimetara koji služi za slušalice ili zvučnike s novim Lightning konektorom koji bi trebao se koristiti za sve na iPhoneu. Ove informacije dolaze iz često pouzdanog izvora, a naravno ako Apple ukloni klasični utor vjerojatno će napraviti nove slušalice s Lightning konektorom kako bi se mogli koristiti na novoj generaciji iPhonea ili iPoda ili čak drugih uređaja. Uz Lightning konektor slušalice iPhone bi također trebao podržavati i bluetooth slušalice . Zbog tih promjena iPhone 7 bi trebao biti oko 1 milimetar tanji od iPhonea 6s.
Naravno vjerojatno će uz novi iPhone i postojati službena ili neslužbena verzija adaptera koja bi mogla omogućiti spajanje klasičnih audio slušalica preko Lightning konektora kako bi pojednostavilo korištenje korisnicima koji ne žele lightning konektor slušalice ili ne žele koristiti bluetooth slušalice.
Apple će također vjerojatno izdati i lightning konektorske slušalice koje će vjerojatno i doći u kutiji s iPhone 7 i naravno prodavati će se odvojeno za korištenje sa budućim uređajima. Iako prodaja novih lightning konektorskih slušalica ne bi trebalo ukloniti klasične Appleove slušalice još neko vrijeme i trebale bi biti dostupne.

Ovaj unos je objavljen u Apple, iPhone, iPhone slušalice. Bookmarkirajte stalnu vezu.