App Store na operativnim sustavima iOS ima novu značajku

Apple je ažurirao App Store aplikaciju na iOS operativnim sustavima za iPhone i u novoj inačici su predstavili novu kategoriju za šoping, koja će omogućiti korisnicima operativnog sustava kako bi našli bolje aplikacije koje im mogu pomagati ili koristiti prilikom šopinga. Ta nova kategorija u App Store aplikaciji će biti dostupna svim korisnicima u svijetu i prikazivati će sve aplikacije koje imaju opcije povezane sa šopingom, aukcijama, uspoređivanjima cijena, kuponima, pregledima proizvoda i još mnogo sličnih situacija.
Sve te aplikacije biti će prebačene iz postojeće kategorije Lifestyle u svoju vlastitu kategoriju kako bi sustav bio preglednije. Apple će koristiti tu novu kategoriju kako bi posebno izdvajao aplikacije koje podržavaju Apple Pay način mobilnog plaćanja kako bi promovirali korištenje te usluge. Naravno već mnogo aplikacija imaju integriranu opciju korištenja Apple Pay kako bi svi korisnici mogli kupovati željene stvari samo s otiskom prsta na uređaju.
Nova kategorija će također imati i kolekciju aplikacija koje će nuditi popuste i poklone ovisno o potrošnji ili narudžbama ali naravno samo za posebna prodajna mjesta koja će nuditi takve pogodnosti. Sama aplikacija je već dobila novu kategoriju i u budućnosti je moguće da će Apple uskoro tu kategoriju i ugraditi u operativni sustav za Apple TV, tvOS.

Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, Apple, iPhone. Bookmarkirajte stalnu vezu.