Novi dodatci za Apple TV App Store

Apple TV operativni sustav tvOS aplikacija je nedavno bila ažurirana te Apple je uz operativni sustav ažurirao App Store aplikaciju u kojoj je dodana nova sekcija sa kategorijama koja bi trebala omogućiti novim korisnicima Apple TV-a da otkriju nove aplikacije koje bi ih mogle zanimati ili koje bi možda htjeli instalirati na svoje Apple TV uređaje. App Store od Apple TV-a kao i na iOS App Store aplikaciji ima kategorije koje su podijelile razne aplikacije u razne sekcije ovisno koja im je svrha ili za što su namijenjene.
Nova inačica operativnog sustava 9.1 tvOS beta i tvOS 9.0 imaju kategorije koje se prikazuju korisniku i daju prijedloge, a poboljšavaju iskustvo korištenja tako da na temelju korištenih aplikacija predlažu druge aplikacije.
Kratko nakon što je Apple TV izašao ljudi su se žalili na način na koji je App Store organiziran na tvOS-u. Kada je pokrenut, App Store je pokazivao sam liste aplikacija koje su izložene, dok otkrivanje aplikacija je ovisilo o traženju i prolaženju kroz ne organizirane skupine aplikacija. Od tada Apple poboljšava operativni sustav tvOS i njegov App Store kako bi dodali kategorije te liste najboljih i najkorištenijih aplikacija koje su dodane nedavno.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Apple. Bookmarkirajte stalnu vezu.