Očekivanja za iPhone 7 Plus

Predviđa se da će novi iPahone 7 Plus imati 3GB RAM memorije i trebao bi imati novi A9 procesor, ali jedna od naj interesantnijih značajki će biti da će imati ekran od samo 4 inča. Sam mobilni terminalni uređaj bi trebao raditi slično i izgledati slično isto kao i iPhone 5s samo poboljšano izgledom i performancama. Uređaj bi trebao navodno izaći u ranijem djelo 2016. godine ili barem naj kasnije krajem prve polovice 2016.
Pretpostavlja se da navodni “iPhone 7 Plus” od 4 inča ne bi trebao uključivati podršku za 3D tehnologiju kako bi bio različit od iPhone 6s i 6s Plus uređaja. Ovo se pretpostavlja zato što je Apple imao puno veću potražnju za iPhone 5s nego za iPhone 5c i pretpostavlja se da će apple proizvoditi taj novi mobilni terminalni uređaj kako bi trenutačne i buduće verzije operativnog sustava iOS radile na njemu.
Također uz očekivanja o novom iPhoneu 7 Plus se očekuje da će i izaći novi procesor A10 koji bi nudio poboljšane performanse. Na kraju pretpostavlja se da će Apple nuditi dvije različite veličine iPhonea 7. Iphone 7 od 4.7 inča bi mogao imati 2GB kao što su dosadašnji iPhonei imali, a 5.5 inčni iPhone 7 Plus bi trebao imati čak 3GB RAM memorije kako bi bolje radio.

Ovaj unos je objavljen u iPhone. Bookmarkirajte stalnu vezu.