Apple TV već dostupan u Americi

Apple Store i neki drugi dućani sa dozvolom za prodaju Apple proizvoda u Americi i nekim drugim zemljama su već počele prodavati Apple TV četvrte generacije. Apple TV je za sada dostupan u samo nekoliko zemalja uključujući naravno Ameriku. Apple nudi kupcima da osobno pokupe proizvode u Americi, dok jedan od dućana koji prodaje Apple TV, Best Buy, dozvoljava kupcima koji su unaprijed naručili proizvode da ih pokupe u dućanu od jutra od kada su se počeli prodavati.
Best buy je za Apple TV počeo primati narudžbe unaprijed od ponedjeljka još tjedan dana prije početka prodaje Apple TVa. Originalno Apple TV se trebao početi prodavati 4. Studenog kada bi ga kupci mogli pokupiti u dućanu, ali nekoliko ljudi su počeli dobivati obavijesti kako bi ih mogli pokupiti čak skoro tjedan dana ranije.
Appleovi dućani i dućani koji imaju dozvolu prodavati Apple opremu u svijetu su trebali nuditi Apple TV set-top box opremu već od 30. Listopada. Apple također uz Apple TV set-top box prodaje i dodatke kao Apple TV Remote Loop i SteelSeries Nimbus upravljač i također planira prodavati nove zvučnike Beats Pill+.
Apple TV će imati potpun pristup App Storeu, ugrađeno univerzalno pretraživanje, ugrađenu Siri i daljinski upravljač koji radi na dodir. Apple TV će biti dostupan u dvije različite konfiguracije od 32GB i od 64GB koje će biti dostupne po cijenama od 149$ i 199$.

Ovaj unos je objavljen u Apple. Bookmarkirajte stalnu vezu.