iPad Pro uskoro u prodaji

Appleov dugo očekivani iPad Pro, koji će imati veliki ekran će biti na prodaji u prodavaonicama ali i na online trgovinama od 11. Studenog, tako da će te već ovaj mjesec moći nabaviti svoj novi iPad Pro. Do nedavno Apple nije davao nikakve posebne detalje o prodaji novog iPad Pro tableta i kada će biti dostupa, samo su rekli da će biti otprilike u Studenom. Dosadašnje glasine su govorile da će iPad Pro biti u prodaji od ranog Studenog, ako ne i prvog tjedna u Studenom, ali Appleovi planovi se naravno mogu mijenjati.
Za sada Apple još nije objavio nikakve opcije o naručivanju uređaja prije nego je u prodaji 11. Studenog ali bi moglo biti vrijedno pratiti bilo kakve službene obavijesti ako nekoga to zanima.
Uz novi tablet iPad Pro Apple također planira prodavati neke od dodatne opreme koju smo spominjali u ranijim člancima. Ti proizvodi su Apple Pencil, stilus olovka koja služi za detaljniju, precizniju i bolju kontrolu pogotovo prilikom crtanja ili uređivanja slika, te naravno tipkovnicu Apple Smart Keyboard. Apple Pencil i Apple Smart Keyboard će se odvojeno prodavati i neće dolaziti uz iPad Pro.

Ovaj unos je objavljen u Apple. Bookmarkirajte stalnu vezu.