Nova WatchOS 2.0.1. zakrpa donosi korisne promjene

Apple je omogućio novo ažuriranje operativnog sustava za Apple Watch, WatchOS 2.0.1., što znači da možete svoje Apple Watchove ažurirati kako bi dobili novu inačicu operativnog sustava i sve značajke koje dolaze uz nju. Nadogradnja Watch OS 2.0.1. za Apple Watchev operativni sustav je došao mjesec dana nakon javnog pokretanja operativnog sustava watchOS 2, a donosi nove značajke kao Nightstand mode, ugrađene aplikacije, nove pozadine sata i još mnogo toga.
Nova inačica operativnog sustava se može preuzeti preko Apple Watch aplikacije na vašem iPhoneu tako da odete na General i onda na Software Update. Kako bi ste instalirali novu verziju operativnog sustava, Apple Watch mora imati minimalno 50 posto baterije, mora biti priključen na punjač i mora biti u dometu iPhonea preko kojega ste pokrenuli ažuriranje. Operativni sustav watchOS 2.0.1 zahtjeva da je na iPhoneu koji pokreće ažuriranje instaliran operativni sustav iOS9.1.
Većina važnih novosti u ovom ažuriranju su novi emoji likovi, poboljšanja performansi uređaja te jako puno popravljenih grešaka pri ažuriranju aplikacija, smanjenja problema s baterijom te mnogo drugih. Ti novi emoji su oni koji će također biti dostupni na iMacu s OS X 10.11.1 El Capitan i iPhoneovima iOS 9.1 verzijama operativnih sustava.

Ovaj unos je objavljen u Apple, iWatch Apple. Bookmarkirajte stalnu vezu.