Apple planira povećati granicu pretraživanja pjesama do kraja godine

Prije pokretanja Apple Music usluge u kasnom lipnju, Appleov potpredsjednik internet softwarea i usluga, Eddy Cue, je na Twitteru otkrio kako Apple radi na povećanju limita pjesama koje se mogu pojaviti u iTunes Match knjižnicama i također za Apple Music značajku skeniranja i uspoređivanja. Cilj je povećati broj maksimalnih pjesama koje se mogu pronaći s 25 000 na 100 000 za operativne sustave iOS9.
Kada je došao novi operativni sustav iOS9 prije otprilike mjesec dana, nije došao s povećanjem granica knjižnice, a od tada se svi korisnici pitaju kada će se to primijeniti, ako će ste to uopće dogoditi. Možda je došlo do promjena planova u Appleu za koje još nismo svjesni? Vjerujemo da možemo očekivati tu promjenu do kraja godine, možda u jednoj od dodatnih zakrpa za operativni sustav.
Appleova usluga uspoređivanja iTunes i Apple Music sadržaja dozvoljava korisnicima da dodaju svoje pjesme koje nisu dostupne na iTunes Store katalogu na vlastiti cloud kako bi ih imali dostupnima na svim drugim uređajima na kojima koriste Apple ID. Usluga iTunes Match i usluga za uspoređivanje muzike na Apple Music koristi korisnikovu knjižnicu kako bi otkrio koje su pjesme dostupne na iTunes Store aplikaciji kako bi ih odmah omogućio u knjižnici korisnika.
Od kad je iTunes Match pokrenut u 2011, broj pjesama koje se mogu usporediti je ograničen na 25000, ali se pjesme kupljene na iTunes Store aplikaciji ne broje za tu granicu. Za sada svi korisnici koji imaju veće glazbene knjižnice se moraju snalaziti dijeljenjem svojih lista na dvije različite iTunes knjižnice kako bi iskoristili usluge uspoređivanja do kraja. Nadamo se kako će se granica stvarno povećati na 100 000 krajem godine kako korisnici više ne bi morali koristiti te metode nego bi samo jednostavno mogli imati jednu knjižnicu koja bi sadržavala sve što žele.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Apple. Bookmarkirajte stalnu vezu.