Poboljšanja performansi sa iOS9

Iako već znamo koje sve nove aplikacije dolaze za vaše iPhoneove i iPadove s novim operativnim sustavom iOS9, još možda ne znate koje su druge dodatne značajke novog operativnog sustava. Uz sve nove dodatke i poboljšanja navedena u prošlim člancima, novi iOS9 je također poboljšao način na koji vaš uređaj radi.
Dodan je poseban način rada s kojim štedite bateriju, ali i uz tu aplikaciju je također poboljšana sveukupna optimizacija aplikacija i operativnog sustava kako bi se baterija vašeg uređaja koristila što efikasnije i kako bi što više baterije uštedjeli. Zahvaljujući svjetlosnim senzorima i senzorima udaljenosti, vaš iPhone će znati ako je okrenut naopako na stolu kako ne bi ponovno upalio ekran, čak i kada dobijete notifikaciju iako ta modifikacija radi samo s iPhoneom 5 i novijim uređajima. Aplikacija koja je ugrađena za štednju baterija pomaže pri očuvanju vaše baterije tako da zatvara programe koji su u pozadini a ne koristite ih i prilagođava osvjetljenje vašeg uređaja kako bi štedjeli bateriju. Uz ove značajke, trajanje baterije vašeg uređaja bi trebalo biti znatno produženo.
Nešto što bi vam moglo uštedjeti puno vremena je smanjenje količine podataka pri ažuriranju operativnog sustava. Kada dođe neka nova verzija operativnog sustava biti će te obaviješteni te možete staviti da se vaš uređaj ažurira dok spavate ili dok ga ne koristite često, a sva ažuriranja će zauzimati puno manje prostora kako ne bi morali uklanjati stvari za ažuriranje operativnog sustava.
iOS9 donosi poboljšanja na razini sigurnosti tako da su lozinke koje štite vaše uređaje znatno poboljšane kako bi bilo teže neovlaštenim osobama da upadnu na vaš Apple ID račun. Svi novi sigurnosti dodatci vam ne otežavaju rad s vašim uređajima ali otežavaju bilo kome drugome da neodobreno pristupi vašim osobnim podatcima.
Naravno sa iOS9 dolazi i poboljšanje u brzini rada uređaja, vaš centralni procesor i grafički procesor se koriste sada mnogo efikasnije i sada zahvaljujući tome možete lakše obavljati sve poslove na vašem uređaju, a također poboljšava i animaciju. Sve aplikacije, stranice i dokumenti se sada učitavaju mnogo brže, a naravno sve to jako utječe na multitasking način rada za iPad.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Apple. Bookmarkirajte stalnu vezu.