iOS9 donosi bolju inteligenciju vašem uređaju

Kao što smo u prošlom članku naveli neke nove aplikacije koje dolaze s novim operativnim sustavom iOS9, tako smo i spomenuli da iOS9 također donosi i poboljšanja inteligencije. Sa iOS9, vaš uređaj je pametniji, može vam davati bolje savjete, odgovarati na vaša pitanja brže i preciznije, a naravno to znači i da je Siri pametnija.
Bolja inteligencija znači da je Siri pametnija i može pretraživati veću količinu tema i pitanja te naći odgovore na njih. Siri sada razumije govor preciznije a sve odgovore nalazi mnogo brže. Naravno preciznost i brzina Siri nije jedino poboljšanje inteligencije, uređaj će vam ponekad davati i korisne prijedloge prije nego uopće pitate. Sada možete dobiti puno više različitih odgovora kada tražite nešto ili pitate siri.
siri-inlineSiri vam može prikazati i pronaći slike i snimke koje ste snimili u nekim određenim lokacijama ili nekom određenom vremenu. Možete i reći Siri da vas podsjeti za neke stvari koje ste pretraživali u neko drugo doba dana ili neki određeni dan, a ako tražite neke lokacije na mapi koje bi ste htjeli posjetiti, možete reći Siri da vas podsjeti na njih kada uđete u auto. Sada siri može naći i rezultate sportskih natjecanja, prognoze, dionice i još mnogo toga.
Sada prije nego pretražujete na ekranu možete vidjeti kontakte koje često zovete, s kojima se često čujete ili s kojima se morate uskoro sastati, praktična mjesta blizu vas (mjesta za shopping, fast food, zabavu ili slično), predložene aplikacije koje ovise o vašim dnevnim rutinama i korištenju uređaja i vijesti koje ovise o vašoj lokaciji i važnosti vijesti.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Apple, iPhone, iPhone baterija. Bookmarkirajte stalnu vezu.