Catalyst vodootporna futrola za iPhone 6

catalystcaseFutrola za iPhone 6 od Catalysta je vodootporna futrola koja bi trebala potpuno i sigurno zaštiti vaš iPhone na dubinama do čak 5 metara, a također bi trebala štititi i od padova do 2 metra. Cilj Catalystove futrole je omogućiti vašem iPhoneu da nastavi normalno raditi vlažnim uvjetima, a čak i u bazenima i moru na dubinama manjim od 5 metara. Dok je futrola na mobitelu još uvijek možete koristiti sve tipke i cijeli ekran, a također možete koristiti i kameru.
Catalystova vodootporna futrola je savršena za putove na plažu, bazen ili na druga vlažna područja gdje bi se vaš iPhone mogao smočiti i oštetiti. Možete koristiti mobitel i dok ronite kako bi slikali s njime, naravno sve dok pazite na dozvoljenu dubinu vaš iPhone će raditi sigurno kako treba. Također uz zaštitu od vode, Catalystova futrola nudi zaštitu od prašine, prljavštine, pijeska i ostalih štetnih uvjeta.
Jedini manji problemi sa Catalystovom futrolom za iPhone je da je dosta velika i malo povećava teret. Također tipke za podešavanje zvuka i tipka za paljenje i gašenje uređaja se teže koriste zato što je futrola napravljena od vrlo grubog i čvrstog materijala. Mogu se pojaviti i manji problemi s korištenjem ekrana zbog prostora između zaštitnog sloja i ekrana. Svi ti problemi su zanemarivi, pogotovo ako planirate koristiti vaš uređaj u raznim situacijama gdje se može trajno oštetiti.
Futrola je idealna za korištenje u svim situacijama gdje je vašem iPhoneu potrebna zaštita od vode ili ostalih elemenata. Catalyst nudi futrole u nekoliko različitih boja, a futrole možete kupiti na službenoj stranici Catalysta. Uz vodootporne futrole za iPhone 6, Catalyst također nudi još mnogo drugih proizvoda za tablete, laptope, Apple Watch i iPhone 4 te sve kasnije verzije iPhonea.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u iPhone 6, maske za iPhone. Bookmarkirajte stalnu vezu.