Nove luksuzne futrole za iPhone

Proizvođač popularnih futrola za iPhone Speck je objavio novu vrstu CandyShell futrola za mobitele. Objavljena luksuzna verzija CandyShell futrola nudi dva sloja koji kombiniraju vanjski plastični dio i unutarnji gumeni dio kako bi se mobitel zaštitio od padova bez značajnih količina dodatnog tereta.

speckcandyshell1Luksuzne verzije CandyShell futrola su slične već postojećim CandyShell futrolama, ali su dizajnirane s metalik bojama. Trenutačno postoji osam dostupnih različitih dizajna koji imaju cvijeće ili geometrijske oblike, a dizajn se proteže preko cijele futrole i ima dovoljno razlike kako bi mogli se prilagoditi različitim ukusima.

Speck tvrdi kako luksuzna verzija CandyShell futrola prolazi kroz napredni tehnološki proces printanja koji osigurava da su slike na futroli otporne na izbljeđivanje i ogrebotine. Također su provedena testiranja kako bi dokazali da metalik boka neće smetati jačini signala.

Također CandyShell futrole nude zaštitu tipke za gašenje i također zaštitu za tipke za podešavanje zvuka tako da postoje gumeni pokrovi preko njih, a također postoji i gumeni rub koji se proteže preko rubova telefona kako bi štitili ekran kad je postavljen licem prema dolje na nekoj podlozi. Uz sve to futrola je dovoljno debela da štiti pozadinsku kameru koja je izbočena iz telefona.

CandyShell futrole nisu tanke kao Appleove kožne i silikonske futrole, tako da dodaju malo tereta na iPhone 6 i 6 Plus, a također ni na koji način nisu minimalne, no ne dodaju toliko puno težine ili veličine kao neke futrole. Za one koji podržavaju futrole, CandyShell donosi dobar omjer zaštite i tereta.

Ovaj unos je objavljen u iPhone 6, maske za iPhone. Bookmarkirajte stalnu vezu.