Oprema za pregled očiju bazirana na iPhoneu

Oprema koja je potrebna za pravilan pregled očiju košta $20-40 000, Smart Vision Labs SVOne, ciljaju smanjiti tu cijenu na samo $4 000 koristeći iPhone kao dio opreme. iPhone slika oko par puta, dok aplikacija prolazi analizu i stvara recept za liječenje. iphoneeyeexamProšle godine oprema je demonstrirana, ali je kompanija trebala financiranje da to omogući. Smart Vision je objavio da su skupili $6.1M institucijskih sredstava. Financije omogućuju da povećaju proizvodnju i prošire tim, pomažući da pomogne bilijunima ljudi oko svijeta koji trenutačno nemaju pristup pregledima očiju.

Glavni izvršni direktor Smart Visiona je rekao da je u prvu ruku vidio kako tehnologija može dramatično promijeniti ljudske živote. Kompanija kaže da pogotovo zemljama u razvoju loša briga o očima može ovjekovječiti „opasni krug siromaštva“, pogoršavajući produktivnost odraslih i ometajući obrazovne mogućnosti djece.

To je samo jedan od medicinskih dijagnoza u kojima se koristi iPhone uključujući HIV testove, otkrivanje raka kože, dijagnoza ozljeda oka i otkrivanje elefantijaze.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone. Bookmarkirajte stalnu vezu.