Flipkart aplikacija će vam omogućiti traženje sličnih modnih proizvoda pomoću uploadanja slika

Konkurencija na Indijskom e-komercijalnom prostoru se pojačava i nedavno, Flipkart je najavio novu značajku na svojoj mobilnoj aplikaciji koja bi im mogla donijeti prednost nad svojim rivalima. Tako zvani Image Search, dozvoljava Flipkartovim korisnicima aplikacije da uploadaju sliku odjevnog predmeta koji gledaju i pronađu vizualno slične proizvode na online tržištu.

Nova Image Search značajka je još u beta verziji i uskoro će biti puštena u javnost kroz unaprjeđenje aplikacije. Kompanija je e-mailala izjavu da će Image Search značajka biti dizajnirana posebno za modnu kategoriju proizvoda.

Korisnici će moći uslikati modni proizvod koji gledaju na svojim smartphoneovima flipkart_image_searchili tabletima ili će moći uploadati sliku koja je slikana negdje drugdje. Flipkart je dodao da funkcija pretraživanja će tražiti proizvode sa sličnom bojom, uzorcima  ili stilom. Drugi način da se koristi značajka je traženje vizualno sličnih proizvodima prema onima koji su već izlistani na Flipkartu. Ta značajka se posebno izrađuje za aplikaciju zato što 75 posto korisnika pristupljuje Flipkartu preko svojih smartphonea.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone. Bookmarkirajte stalnu vezu.