4 lagana trika za nastavak rada kada stvari ne rade na vašem iPhoneu ili iPadu

Ništa nije više frustrirajuće nego kada se stvari na vašem iPhoneu ili iPadu počnu zapijati ili kvariti. Nije važno je li to zamrznuta aplikacija, čudno ponašanje tipkovnice ili problemi s punjenjem uređaja. Ovdje su četiri brza i lagana trika koji mogu pomoći:

Zatvaranje aplikacije. Zvuči pre jednostavno? Većina nas često prelazi s jedne aplikacije na drugu. Ako aplikacija ne radi, pokušajte ju ugasiti. Za gašenje aplikacije, koristite home gumb ili swipe prema gore, pronađite aplikaciju koja radi probleme i pomaknite ju prema vrhu ekrana. applecloseappOpet pritisnite home tipku da se vratite na početni zaslon. Ponovno otvorite aplikaciju i sve bi trebalo raditi normalno, ako ne , opet se vratite na početni zaslon, zatvorite sve aplikacije i krenite na sljedeći korak.

Ponovno pokrenite iPhone ili iPad. Ako se vaš uređaj odjednom ne puni, pratite korak broj 1, zatvorite sve aplikacije i ponovno ga pokrenite. To ne znači da stavite uređaj u sleep ili ga ugasite. Ponovno ga pokrenite tako da u isto vrijeme držite home tipku i sleep tipku dok se ne pojavi Apple logo. Kada se pojavio Apple logo pustite obje tipke. Pokušajte ponovno puniti, ako ne radi, provjerite punjač.

Obrišite Aplikaciju. Ako još uvijek imate problema s aplikacijom koja se ne ponaša kako treba, obrišite ju i ponovno instalirajte. Aplikaciju možete obrisati tako da ju držite prstom dok se ne počne micati. Dotaknite „X“ u gornjem lijevom kutu da ju obrišete. Uređaj će vas pitati jeste li sigurni da želite obrisati aplikaciju i nakon što potvrdite, aplikacija bi trebala biti obrisana. Pritisnite home tipku da zaustavite aplikacije koje se kreču i krenite na sljedeći korak da ponovno instalirate aplikaciju.

Ponovna instalacija aplikacije. Pokrenite App Store iz izbornika na dnu iPad ili iPhone pretraživanja. Upišite ime aplikacije koja je bila obrisana. Aplikacija bi se trebala pojaviti s ikonicom oblaka i strjelicom prema dolje. Dotaknite oblak za početak skidanja i instalirajte aplikaciju. Otvorite aplikaciju i prijavite se ako je potrebno.

Ova četiri jednostavna trika rade u većini situacija i mogu uštedjeti puno vremena i frustracije, a i mogu spriječiti i nepotreban put do Apple poslovnica za podršku ili pitanje vaših prijatelja za pomoć. Koristite ih kada zapnete i biti će te ugodno iznenađeni.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, Apple, iPhone, iPhone servis. Bookmarkirajte stalnu vezu.