Možete koristiti bilo koju aplikaciju za Android na vašem Mac laptopu uz pomoć BlueStack Appl Player aplikacije

BlueStacks je besplatni desktop emulator Android operativnog sustava koji dozvoljava da korisnici koriste bilo koju aplikaciju ili igraju bilo koju igru na velikom ekranu s mišem i tipkovnicom. Ta aplikacije je bila uglavnom ograničena na PC korisnike do nedavno. Sada Mac korisnici će dobiti pristup softveru koji već ima oko 90 milijuna korisnika na Windows operativnim sustavima.

Aplikacija je izašla kao alpha verzijcrossy-road-on-mac-with-bluestacksa za Mac korisnike u 2012., nedavno je službeno puštena verzija BlueStacks App Player softvera za Mac po prvi puta. Mac korisnici sada mogu igrati mobilne igre i mogu koristiti svoje najdraže mobilne aplikacije na desktopu. Kompanija je izjavila da su naporno radili kako bi optimizirali BlueStacks za Mac kako bi bolje iskoristili veliki display i omogućili korištenje Appleovog trackpada.

BlueStacks može pokretati x86 bazirane i ARM bazirane aplikacije, podržava Android TV aplikacije i nudi mogućnost dijeljenja sadržaja s desktopa na mobitel preko sinkronizacijskih značajki. Korisnici mogu downloadati aplikacije za Android preko Google Play aplikacije na isti način kao što bi to radili na Android uređajima.

Uz trackpad i zaslon za Mac, također može koristiti mikrofon, senzor, kameru i grafičku podršku za pokretanje grafički najzahtjevnijih igara.

BlueStacks App Player za Mac se može downloadati potpuno besplatno sa stranice kompanije.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u Apple. Bookmarkirajte stalnu vezu.