Ollie, Robot koji se kontrolira pomoću aplikacije

Ollie-by-Sphero-App-controlled-Robot4Ollie je najnoviji robot napravljen od tvrtke Sphero, koja je 2010. napravila robotski sferu koju su nazvali Sphero. Ollie je mali robot valjkastog oblika kojega se može kontrolirati koristeći aplikaciju na vašem mobilnom uređaju. Vrlo je brz i pokretan zbog svog cjevastog dizajna i može se vrtjeti, skretati, driftati, okretati i kotrljati se pomoću aplikacija.

Uređaj je originalno u bijeloj i crnoj boji. Većina dijelova su napravljeni od fleksibilnog i otpornog polikarbonata da može izdržati grube padove i okretaje i opremljen je s LED lampicama, tako da je se može kretati na bilo kojem terenu ili u bilo kojem vremenu. Spaja se pomoću smart uređaja koristeći Bluetooth LE, to jest Bluetooth 4.0, što znači da je dometi oko 30 metara bežične veze i  kompatibilan je s iOS i Android operativnim sustavima.

Ollie  se puni sa microUSB kabelom, koji dolazi  s njim u kutiji, a puno vrijeme punjenja je oko 1 sat. Na njemu nema gumbi, umjesto toga ga se mora spojiti kablom za napajanje da ga se probudi.

Ollie je savršeno opremljen da nadmaši ljubimce, može se kretati brzinama do 14 milja na sat, ili oko 6 metara po sekundi, iako se najbolje kreće i izvoditi trikove na ravnoj otvorenoj površini, može se kretati po različitom terenu, ali ne voli vodu.

 

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, iPhone gadget. Bookmarkirajte stalnu vezu.