Reserve Strap, remen za Apple Watch obećava 30 dodatnih sati trajanja baterije

Nakon nekoliko navodnih najava za Apple Watch remene s ugrađenim baterijama, Reserve Strap bi trebao biti jedan od prvih remena s baterijom za Apple Watch. Reserve Strap obećava 30 dodatnih sati trajanja baterije za Apple Watch korisnike što je 2.7 puta više nego baterije ugrađene u Apple Watch, a planirano je da će biti dostupan u Studenom, a već ga je moguće unaprijed naručiti za $249.reserve-strap

Jedan od najvećih prigovora za Apple Watch je nužno punjenje jednom dnevno za većinu korisnika. Reserve Strap će to povećati na otprilike jednom u tri dana, a čak i do tjedan dana za korisnike koji koriste uređaj rjeđe.

Uz to što će biti prvi remen s baterijom za Apple Watch, proizvod će biti jedan od prvih koji će koristiti  „ne toliko skriveni priključak“ Apple Watcha, umjesto da koristi Appleovo punjenje magnetskom indukcijom. Kompanija je ranije izjavila da korištenje priključka će omogućiti brže punjenje i dozvoliti izbjegavanje smetnji sa senzorima na stražnjoj strani sata.

Reserve Strap će biti dostupan u tri boje: bijelo, sivo i crno, a biti će dostupan za 38 milimetarski i 42 milimetarski Apple Watch s istim značajkama dodatnog trajanja baterije. Također će biti jednako otporan na vodu kao i Apple Watch. Kompanija će uz remen uključiti micro USB kablove za punjenje remena, a punjenje neće zahtijevati da se odspoji remen s Apple Watcha. Remen će također doći s posebnim alatom za otvaranje vratašca skrivenog priključka na koji se Reserve Strap spaja za punjenje.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u Apple, iWatch Apple. Bookmarkirajte stalnu vezu.