Apple iPad Mini 4 Specifikacije i Značajke

Prošle godine, Apple je objavio iPad Mini 3, kao obnovljenu verziju prošlogodišnje kompaktne ploče sa samo minimalnim poboljšanjima značajki. Nepotrebno je reći, da je Apple očito potrošio manje vremena objašnjavajući Mini 4 tijekom objavljivanja. Jedne od značajnijih promjena uključuju Touch ID skener otisaka prstiju, Apple Pay mobilni sustav za plaćanje i potpuno novu opciju boje uređaja, zlatnu. Još k tome, Apple je uklonio 35GB verziju i umjesto toga je predstavio 64GB model. Iako se ove godine očekuje da će Apple iPad Mini 4 proći kroz nekoliko promjena dizajna i značajki.ipad-pro

Za sad se o iPad Mini 4 zna da su kućišta napravljena od mekanog silikona i glasine kažu da će biti tanjeg dizajna. Također će imati jedan red rešetkastog proreza za zvučnik, ali umjesto tipke za automatsko gašenje zvuka, mikrofon će biti ubačen u tablet.

Vjeruje se da će iPad Mini 4 imati Apple SoC processor i uz to će imati 2GB RAM memorije,a trebao bi imati 7.9 inčni ekran. Sa strane softwarea, uređaj će raditi na nedavno predstavljenom Apple iOS 9, kojemu je jedna od najvažnijih značajki mogućnost multitaskinga.

Za sada specifikacije iPad Mini 4 nisu potvrđene ali bi trebao biti pušten na jesen 2015.

 

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u Apple, iPhone. Bookmarkirajte stalnu vezu.