Branch – USB-C hub dizajniran za novi MacBook

Branch je MacBook hub koji ima priključak za USB-C, dva USB 3.0 priključka, Mini Display priključak i, po izboru, dodatnih 64GB prostora. Također uređaj ima indikator punjenja, koji pokazuje kada je priključen na izvor.

branchUređaj je dizajniran da savršeno i sigurno pristaje MacBooku kao da je dio samog MacBooka, potpuno pristaje bridovima i zaobljenim metalnim značajkama tako da kada se spoji izgleda kao da je dio laptopa. Zaobilazi gumenu nožicu ispod MacBooka tako da stoji potpuno ravno na stolu. Štoviše uređaj je punih 2 milimetra tanji od ukupne debljine MacBooka.

Uređaj je objavljen na Kickstarteru 11. Lipnja, a planirano je da će  proizvodnja  prvih uređaja završiti krajem Srpnja kada će  uređaj biti poslani ljudima koji su podupirali proizvod i donirali određenu vrijednost. Branch 64 bi trebao biti završen krajem Kolovoza i poslan svim podupirateljima koji su prešli prag podupiranja za njega.

branch64Ciljajući na savršenu estetiku, branch će biti dostupan u više boja, biti će dostupan u tri boje, Srebrnoj, Sivoj i Zlatnoj.  Za one koji žele dodatnih 64GB prostora, Branch 64 je rješenje, koji je samo malo duži od običnog Brancha, a povećava originalni MacBookov prostor od 256 GB za 25%.

Branch se dizajnira i testira u Silicijskoj dolini, na njemu radi mali tim ljudi s puno iskustva. Dva hardverska inženjera i upravitelj projekta, svi s iskustvom u industriji potrošačke elektronike i dizajnu strujnih krugova.

Možemo nadati da će uređaj biti završen i da će proizvod biti uskoro u prodaji.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u Apple. Bookmarkirajte stalnu vezu.