Pametne aplikacije za učenje jezika

Predstavljamo vam Babbel, aplikaciju koja je proglašena za najbolju u 9 različitih zemalja. Preko nje možete naučiti španjolski, francuski, njemački, engleski, talijanski, ruski, brazilski portugalski, švedski, turski, poljski, duch, indonezijski, danski i norveški jezik.

unnamedPreduvjet je da kao osnovni jezik koristite engleski jer na žalost hrvatskog još nema u popisu jezika. No obradovat će vas vijest da postoji i opcija za Apple sat.

Koristi od ove aplikacije su veliki broj interaktivnih lekcija za 14 različitih jezika. Trenutno učite najvažnije i najrelevantnije riječi i fraze. Aplikacija je krojena za različite vrste korisničkog predznanja, mogu je koristiti svi od početnika do naprednih korisnika.

zanimljivo je i to da lekcije možete započeti na svom iPhonu a završiti na iPadu ili desktop računalu. Aplikacija će pratiti i obavještavati vas o vašem napretku a učiti možete od bilo kuda jer je možete koristiti na iPhonu, tabletu.

još jedna loša stvar kod ove aplikacije je da nije besplatna, mjesečno korištenje platit ćete oko 70 kuna ali možete uštedjeti ako uzmete pretplatu za cijelu godinu. više o svemu pročitajte na https://itunes.apple.com/us/app/learn-spanish-english-french/id829587759?mt=8

Oglasi

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, iPhone, iPhone 5, iPhone 6, iPhone baterija, iPhone igrice. Bookmarkirajte stalnu vezu.