Stiže nam električni Apple automobil

Anegdotalni dokazu su upravo stigli. Apple se prilično uozbiljio oko svog nastupa i zastupljenosti na tržištu električnih automobila.

iCarNajava da Apple neće ograničiti svoje auto-povezane aktivnosti samo na CarPlay je naravno bilo i ranije. Vrbovanje vodećih stručnjaka iz A123 System-a bila je prilično jasna naznaka tome. Taj je slučaj nedavno završio na sudu gdje je dobio i svoju pravnu završnicu.

Tijekom veljače su i Wall Street Journal i Financial Times istina kroz neimenovane izvore, objavili da Apple radi na proizvodnji električnog automobila.

Wall Street Journal je napisao

“Tvrtka Apple odnosno njezinih nekoliko stotina zaposlenika u tajnosti radi na stvaranju Apple brandiranog električnog vozila. Projekt kodnog naziva “Titan” trenutno radi na oblikovanju vozila koje podsjeća na minivan”

No to su sve bile glasine i neprovjerene informacije. Prava je potvrda namjera kompanije Apple stigla na Re/Code konferenciji. Na njoj je Apple uposlenik Jeff Williams prilikom odgovora na jedno od pitanja iz publike istaknuo da je “automobil ultimativni mobilni uređaj”.

Za više informacija o automobilu koji ćemo svi htjeti imati u svojoj garaži pogledajte video.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u Apple Car. Bookmarkirajte stalnu vezu.