Najbolje iPhone aplikacije na hrvatskom jeziku

Izvojili smo neke od nama poznatih aplikacija na hrvatskom jeziku za iPhone, neke su besplatne a neke se plaćaju. Svaka od aplikacija na hrvatskom jeziku korisna je svakom stanovniku Hrvatske.

iParking Croatia

iParking Croatia aplikacija za iPhone ima cijenu od 0,99$ a puštena je 3. siječnja 2011. godine. Aplikacija iParking Croatia pokriva plaćanje parkinga po cijeloj Hrvatskoj. Kada jednom zapišete registraciju svojeg vozila, aplikacija ju pamti te će svako sljedeće parkiranje biti puno lakše.
Jednostavno plaćanje parking s bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj. Uz iParking Croatia aplikaciju za plaćanje parkiranje više nećete morati brinuti o tome gdje je aparat za kupovinu parkirnih karata dok stojite na primjerice Zelenom valu. Jednostavno plaćanje parkinga i jedna briga manje u životu.

Riječalica igra – aplikacija za iPhone

rijecalica aplikacija za iPhoneOvo je jedna od najzabavnijih aplikacija na hrvatskom jeziku. Usudimo se reći i pametna aplikacija jer vježbate vokabular kao i brzinu razmišljanja. Riječalica je odlična igrica u kojoj morate prepoznati riječi na hrvatskom jeziku među ponuđenim slovima koja su ispremiješana.

Ova igrica Riječalica odlična je za bilo koje doba dana i možete ju igrati uvijek (uvijek ima online igrača). Igrica je vrlo zarazna i kada ju jednom počnete igrati nećete se moći odlijepiti, pa još i još jednom.

Možete odabrati jedan od 3 različite opcije izazova (načina igranja i bodovanja) te udahnuti novi hobi u svoj život.

Hrvatski znakovni jezik aplikacija za iPhone

Dakle, Hrvatski znakovni jezik je odlična edukativna aplikacija koja vam pomaže da naučite hrvatski znakovni jezik. Možda ste mislili da je znakovni jezik težak te da ga nikad nećete imati priliku naučiti, no uz ovo aplikaciju više nemate ispriku. Svakako skinite ovu aplikaciju te naučite Vi a i vaši ukućani znakovni jezik. Počnite s početnim tečajem i budite u mogućnosti sporazumijevati se u svim uvjetima i potrebama. Naučite komunicirati s gluhoslijepim osobama i budite obrazovaniji u još jednom segmentu.

Aplikacije na hrvatskom

Aplikacije na hrvatskom je aplikacija koja će vas koštati 1.42$ i tamo ćete pronaći popis svih aplikacija na hrvatskom jeziku. Netko se odlično sjetio od tuđeg rada napraviti svoj koji objedinjuje sve aplikacije za iPhone na hrvatskom jeziku.

Eto ako želite bez traženja u malo novčića imati pristup svim aplikacijama na hvarskom, ovo je odlična prilika. Na popisu se nalazi više od 100 aplikacija (besplatnih i na plaćanje) koje možete skinuti na hrvatskom jeziku ih upotrebljavati.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, iPhone, iPhone 5, iPhone 6, iPhone3, iPhone4, iPhone5, iPhone7 i označen sa , . Bookmarkirajte stalnu vezu.