iPhone 6 aplikacije i njihovo rušenje

Sigurno se to i Vama dogodilo, skineš aplikaciju, upališ ju i bam; sve se sruši. Možete pročitati po internetima kako se ljudima obično ruše Facebook, Instagram ili Skype čim ih otvore.

Postoji naravno mnogo razloga zašto je pošlo po krivom, stoga bi bilo pogrešno odmah prebaciti krivicu na aplikacije i bugove, no opet ne treba isključiti tu mogućnost.

Iako ponosni vlasnici novih iPhone 6/6 Plus Apple modela smartphonea, prijavljuju da se određene aplikacije ruše i ne mogu raditi nesmetano.

rušenje iPhone 6 aplikacijaNažalost ne mogu se odrediti razlozi i uzroci rušenja aplikacija, no kako i da li se to može popraviti?

Većina korisnika, koji su prijavili rušenje aplikacija, vlasnici su iPhone 6 Plus sa 64 ili 128 GB veličine pohrane. Predlažemo par sljedećih savjeta, trikova kako popraviti ili spriječiti rušenje aplikacija na iPhone6 ili iPhone 6 Plus modelima.

Soft reset

jedno od jednostavnih načina kako pokušati riješiti problem rušenja aplikacija je sljedeći — soft reset. Što je soft reset? Soft reset je zapravo brisanje nepotrebnih podataka pojedinih aplikacija.

Kako napraviti Soft reset? Simultano pritisnite tipku home i tipku za paljenje i isključivanje iPhone6. Kada se pojavi slide za gašenje ne radite ništa, samo držite pritisnute tipke. iPhone 6 će se ugasiti i ekran će se postati prazan.

Držite tipke i iPhone će se rebootati te će se pojaviti Apple logitip na ekranu. To je zapravo to, ovo bi trebalo riješit vaše problema s rušenjem aplikacija na iPhone6.

Riješite se nepotrebnih aplikacija

Za početak očistite svoj iPhone od nepotrebnih aplikacija. Često skidamo aplikacija koje jednom pokrenemo a zapravo ih ne upotrebljavamo svaki dan a zauzimaju nam mjesto na iPhone-u. Aplikacije za koje ste sigurni da vam neće biti potrebne, danas, sutra ili prekosutra, jednostavno ih obrišite i pazite na sve sljedeće koje skidate i pohranjujete na svoj iPhone.

Reinstalirajte Culprit aplikaciju

Ako se rušenje događa prilikom pokretanja aplikacije, tada svakako reinstalirajte culprit apps. Reinstalacija bih moglo biti jedno od rješenja sprečavanja rušenja aplikacija na vašem iPhone6 i iPhone6 Plus Apple smartphoneu.

Resetiranje na tvorničke postavke

Resetiranje na tvorničke postavke također bi trebalo poboljšati stanje i problem s rušenjem aplikacija. Zašto ne biste resetirali sve postavke na iOS-u i imali svjež početak. Naravno, ne postoji garancija da će resetiranje na tvorničke postavke popraviti stanje s rušenjem aplikacija, no svakako vrijedi pokušati.

Stare postavke ili točno pojedine aplikacije postaju velika prepreka nekim tehničkim propustima koji se razvijaju tijekom vremena.

Problemi sa software-om?

OTA – over the air upadate je vrlo jednostavno i ne uključuje duge korake ili neka super pametna rješenja koja trebate učiniti. Kada je Apple lansirao iOS 8.1.1. kako bi riješili bugove s kojima se suočavaju iOS 8 korisnici, svakako imajte na umu da software ažurirate preko iTunes-a.

Isključite iPhone6 /Plus i ostavite ga ugašenim

iPhone je uređaj te kao i svaki drugi ipak zahtjeva i malu stagnaciju u radu. Ako vam se često ruše aplikacije na iPhone6 pokušajte ga ugasiti i ostavite neko vrijeme ugašenim. Svaka tehnologija, pa tako i iphone ima neke tehničke propuste koji se događaju u pozadini. Ovo je jedan od načina da se borite protiv bugova i stabilizirate svoj iPhone. Čak i manji iPhone koji pogoni iOS 8 prijavljivali su probleme s rušenjem aplikacija.

TLC NAND Flash

Prema portalu BusinessKorea.co.kr, kažu da se rušenje aplikacija na iPhone6 događa zbog TLC (trostruke razine stanica) NAND Flash (bljeskalice). Apple je predstavio MLC multilevel cell bljeskalicu za 64 GB iPhone6 i 128 GB iPhone 6 Plus. S obzirom na to da se Apple oko roga nije oglasio, za sada ćemo to uzeti kao pretpostavku.

Ukoliko ipak ne možete sami riješti probleme sa rušenjem aplikacija, obratite se stručnjacima na  servis iPhone

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, iPhone 6, iPhone popravak, iPhone servis i označen sa , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.