Twitterrific 5 besplatna aplikacija za iPhone6

Twitteraši koji su aktivni, zasigurno su se već upoznali s aplikacijom Tweetbot koja je mrak. Twitterrific je aplikacija za iPhone6 koja je dizajnom zaista sjajna, ima prekrasne teme, tipografija i svjetlo na dodir radi izuzetno dobro s velikim Apple-ovim iPhone telefonima.

Twitterrific ima live streaming, moguće upravljanje listama, gestualne kontrole, muting, filtriranje i vremensku sinhronizaciju.
Twitterrific aplikacija je besplatna za download.

Twitterrific za Apple Watch

twitterrific besplatna aplikacija iphone 6Jedna od novosti je što Twitterrific podržava i Apple Watch.

Trenutno je Twitterrific aplikacija jedna od najboljih u App Store-u no to nas zapravo i ne čudi jer ima mnogo Twitteraša koji traže bolju, bržu opciju.

Istovremeno možete browsati i mentionsima i direkt message-ima s timeline.

Customizirani fontovi, veličina avatara. Uz Twitterrific možete brzo odgovoriti na tweet, promijeniti accounte s minimalno uloženim trudom.

Twitterrific 5 je odličan način za twittanje, brzo i lagano možete poslati link, označiti bitne poruke ili usere različitim bojama.

S Twitterrific 5 twittanje je sad još jednostavnije i ljepše. Možete sami stvarati izgled s odabirom različitih boja i tema.

VoiceOver je također jedna od novosti ako više volite takav oblik korištenja aplikacije. Twitterrific 5 vam ne dopušta da ne vidite poruku i mention, stoga ako imate iPhone6 i želite novi način vašeg Twitter svijeta, downloadirajte.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, iPhone 6 i označen sa , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.