Bike Mount Plus – držač i zaštita za iPhone6 za bicikl

mount iphone6 drzac za biciklVlasnik ste iPhone6?
Često se vozite na biciklu?

Ne znate kamo biste sa svojim vrijednim iPhone6 prilikom opasne brdske vožnje na biciklu?

Pronašli smo odličan proizvod za Vas koji će vas oduševiti i olakšati vam svaku vožnju biciklom i brigu što i kuda sa iPhone6 smartphoneom.

Bike Mount Plus za iPhone maska s potpunom zaštitom za Iphone6 dok se vozite biciklom. Cijena Bike Mount Plus maskice iznosi 39 dolara.

Zašto odabrati Bike Mount Plus držač masku za iPhone6?

Ova maskica štiti Vaš iPhone6 od svih vremenskih uvjeta, stoga vozite li se i po kiši biciklom, možete biti sigurni da je vaš ljubimac zaštićen u potpunosti.

Vaš iPhone6 zaštićen je sa zaštitom (ljuskom) te vanjskom ABC ljuskom i unutarnjim silikonskom zaštitom koja će štititi vaš iPhone od kiše, vlage, blata i prljavštine. Osim zaštite od vremenskih uvjeta , držač koji se pričvrsti na bicikl također je siguran za Vaš iPhone6 i sigurno zakačen za bicikl.

Narukvica kojom pričvršujete iPhone na bicikl čvrsta je moguće ju je rotirati za 360 stupnja, te iPhone možete okreti ovisno o vašoj volji.

S Bike Mount Plus-om možete imati potpuni pristup svom iPhone6 uređaju, touchscreen, speakerphone, kameri, portu za punjenje i naravno utoru za slušalice. Dok je iPhone pričvršćen na bicikl možete ga okretati okomito ili LandScape te bez problema telefonirati, surfati i pregledavati mailove.

Najbitnije od svega Vaš iPhone 6 zaštićen je i funkcionalan za korištenje.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone 6, iPhone gadget i označen sa , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.