Otter iPhone 6 maske

Otter maske iPhone6Otter radi odlične maske za Apple iPhone 6 različitih vrsta namjena i odlika. Otter maske za iPhone 6 svako su zauzele svoj komad kolača u iPhone6 svijetu.

Top seller Otter maske za iPhone su iz Defender serije i Symmetry serije.

Otter Defender maske za iPhone6

Defender serija ima čvrstu zaštitu te joj se cijena kreće od 14 dolara pa sve do 59,95 dolara.

Odlike Defender Otter maske za iPhone svakako su:
– protekcija od pada iPhone6
– zaštita od prašine,
– zaštita ekrana
– troslojna zaštita

Otter-ove Defender maske za iPhone6 dolaze u 6 različitih boja i cijena. Defender maske za iPhone dolaze u različitim bojama i uzorcima, pa im je tako i cijena različita. Osnovni model moguće je sam izraditi tj. odabrati boje za 3 dijela maske. Čvrsta maska koja će zaštiti Vam iPhone 6 najprodavaniji je model te zaista izgleda odlično.

Defender serija dolazi još u modelu crne boje, klasik Dot (sa bijelim točkicama) , Moroccan Sky, s izgledom drveća, Ney York Giants, Opal Purple, Citrot green.

Pogledom na sve Defender Otter maske zaista se vrlo teško odlučiti koja je najbolja izgledom. Jedan od proizvoda iz defender linije je i Holster – držač za iPhone 6 u crnoj boji po cijeni od 14.95 dolara.

Otter Symmetry maske za iPhone6

Iz Symmetry serije iPhone6 maskica pod imenom Stylish Protection odlikuju zaštita od pada te od ogrebotina. Cijena ove maskice kreće se od 39.95 dolara pa do 44,95 dolara.

Symmetry serija maske za iPhone 6 vrlo je elegantna i moderna, odlična je zaštita za iPhone te dolazi u 6 različitih varijanti i izgleda te su sve totalni must have. Cijena ove maskice iznosi 39.95 dolara te dolazi sa jednogodišnjom garancijom.

Zaštita od padanja tj. pada pomoći će Vam da Vaš iPhone ostane u jednom dijelu prilikom slučajnog pada. Ukoliko ste nespretni Symmetry serija maske pomoći će Vam zaštiti vas smartphone od različitih ogrebotina. Svakako treba napomenuti da je prilikom kupovine ovih maskica dostava besplatna.

Maska je od jednog dijela vrlo laganih rubova i linija. Vrlo lako se stavlja na iPhone te lako upada u vaš džep. Nismo isprobali no zadovoljni korisnici i vlasnici ove maske ostavljaju puno pohvala i hvalevrijednih pozitivnih komentara na Symmetry maske.

Otter Commuter maske za iPhone6

Commuter serija novčanik te obična Commuter serija dio su Otter-ove ponude maski za iPhone.
Commuter Wallet serija ima jednu dodatnu značajku a to je prostor za pohranu (kartica, novčanica i sl. Odjeljak u koji možete staviti novac koji možete uvijek imati na dohvat ruke, bez da dodatno morate nositi ogromni novčanik.

Zaštita od pada, prašine i zaštita ekrana. Dio na Cummuter maski za iPhone koji služi za pohranu kreditnih tj. bankovnih kartica oduševio je mnoge korisnike, kojima je odakšalo svakodnevnu kupovinu.

Dio na maski koji služi kao novčanik izvlači se prema dolje te su vam novčići uvijek na dohvat ruke, bez obzira gdje se nalazili.

Od sada više ne možete imati izgovor da ste zaboravili novčanik!
Cijena Commuter (novčanik) maske z iPhone6 iznosi 44.90 dolara.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone 6, maske za iPhone i označen sa , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.