Što za sada znamo o novom iPhone-u 7 ?

iPhone7Iako nećemo bar još pet mjeseci znati što sve krije novi iPhone7 možemo pratiti glasine i različite poluslužbene izvore koji nam govore što možemo očekivati od nasljednika iPhonea 6 i iPhone-a 6plus.

Na osnovu onoga što smo pročitali nove će izmjene biti više usmjerene na poboljšanje samih karakteristika telefona, poput bolje kamere nego na redizajn iPhona. Vrlo je vjerojatno da će novi iPhone 7 doći u dvije veličine.

Pretpostavlja se da će novi iPhone7 biti toliko drugačiji od svog prethodnika da će nositi i novo ime iPhone7, pretpostavlja se da Apple neće novim telefonima dati oznake iPhone6 s ili iPhone 6s Plus. Tako bar govori šef osiguranja KGI Securites-a Ming Chi-Kuo.

Kuo također vjeruje da će se Apple zadržati kod veličina predstavljenih u Rujnu te da će ponuditi novi iPhone7 u veličinama od 4,7 i 5,5 inča. No postoji i šansa da ćemo vidjeti jedan skroz novi oblik od četiri inča.

Digitimes s Tajvana javlja da se Apple priprema objaviti ne dva već tri nova iPhona. Uz već poznate modele od 4,7 i 5,5 inča oni nagađaju da bi se na tržištu mogao pojaviti i novi model od 4 inča. Iako nije poznato kako će se ovaj model uklopiti u postojeću ponudu iPhona i kako će biti brandiran. Digitimes nema baš neku reputaciju u predviđanju novosti iz Apple-a pa ovu objavu ne treba gledati potpuno bespridržajno 🙂

Kako bilo da bilo, hoće li novi iPhone 7 doći u obliku i broju kojim ga najavljuju glasine ostajte tek za vidjeti, do tada čuvajte svoje četvorke, petice i šestice i servisirajte ih redovno u našem servisu.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u Apple, iPhone, iPhone7. Bookmarkirajte stalnu vezu.