Apple Watch dolazi ranije nego što je najavljeno.

Tijekom jučerašnjeg dana određeni je broj pred-narudžbi na Apple-ovim službenim stranicama sa procijenjenim rokom dostave od 4 do 6 tjedana promijenio status iz “Obrađujem narudžbu” u “Pripremam dostavu“.

Apple je također počeo obrađivati određene nadrudžbe s produženim rokom dostave.

Apple je već ranije potvrdio BuzzFeed-u da će puno kupaca dobiti svoj Apple Watch ranije nego što su očekivali.

Apple WatchApple tvrdi da se jako trudi kako bi obradio sve narudžbe prema redu kako su pristizale ali i napominje da će određeni kupci morati čekati više nego što su očekivali.

Sretni smo što će naši korisnici dobiti svoje uređaje prije nego što su očekivali.” rekao je glasnogovornik Apple-a BuzzFeedu “Naš tim radi na tome da ispuni sve narudžbe što prije može ovisno o tome kada su narudžbe napravljene i o dostupnim količinama samog uređaja. Znamo da će određeni broj korisnika dugo čekati na svoje watcheve i unaprijed smo zahvalni na njihovoj strpljivosti.

Dostave pred naručenih Apple Watch-eva će početi 24 travnja kako je i najavljeno, no tek ostaje za vidjeti koliko će korisnika do svog uređaja doći na baš taj datum. Neki kupci iz USA su već počeli dobivati UPS-ove obavijesti koje potvrđuju da će im Apple Watch biti dostavljen na taj dan.

Pred narudžbe su se otvorile 10 travnja u 12:01 a rasprodane su bile već 6 sati kasnije. Za uspješnu prodaju odradila je kombinacija velike potražnje i ograničene ponude.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iWatch Apple. Bookmarkirajte stalnu vezu.