Aplikacije s kojima zarađuješ novac

Od kada su nastupili smart phone-ovi, uzelo je maha te je nezamislivo danas živjeti bez njih. Mnogo aplikacija koje nam olakšavaju život ili jednostavno krate vrijeme, no mi smo se uhvatili onog pitanja: Whats in it for me?

Pokušavajući odgovoriti na pitanje, naišli smo na aplikacija uz koje možete zaraditi. Da, da zaraditi.

Zvuči kao iz sna. Kako zarađivati bez da stječem nova znanja. Pronašli smo aplikacije za iPhone na kojim zaista možete zaraditi novce.

Perk aplikacija – zarađuj

Perk je jedan od najpopularniji i nagrađivanih mobilnih programa za iOS i Android. Kako funkcionira? Skinite besplatnu aplikaciju i koristite ju kako biste zarađivali bodove kada kupujete, tražite, gledate video-e ili share-ate sadržaj sa svojim frendovima.

Kada sakupite dovoljno bodova, nagrada je cash lova, gift kartice ili avionske milje. Perk Shopping je postao izuzetno popularan s brandovima koji traže novu publiku i tržište.

Tvrde je imaju više od 3000 dućana na kojima možete kupovati ili pronaći kupone za brandove.

Dakle niste samo ograničeni na kupovinu i ostvarivanje kupona.
Možete skinuti i Perk reward app aplikaciju za pretraživanje (Perk Search) ili zarađivati gledajući video (Perk TV).

Field Agent aplikacija

Želite li zarađivati odrađivanjem nekih poslova? Skinite aplikaciju Field Agent kreirajte račun te se ulogirajte. Jednom kad se ulogirate s validnim računom , možete pretražiti listu poslova koje treba dovršit tj. odraditi.

Npr. zadatak/posao koji treba odraditi jest poslikati neki proizvod s njegovom cijenom u određenom dućanu. Da zarada postane lakša, možete pretraživati zadatke koje treba obaviti u svojoj okolici. Kako ne biste morali putovati do zarade, možete zaraditi u mjestu svog stanovanja.
Svaki posao koji odradiš biti će ti plaćen između 3$ pa sve do 12$ koji će se pojaviti na tvom Paypal računu.
Jedna digresija, kada jednom prihvatite zadatak koji treba obaviti, imajte na umu da imate samo 2 sata da zadatak i napravite.

Wikets aplikacija za zaradu

Već nam je odavno jasno da je svijet poludio za društvenim mrežama. Vidio si nešto što te nasmijalo? Daj jedan Facebook like. Pronašao si neki zanimljiv razgovor? Podijeli ga na Twitteru. Društvene mreže isplele su se u sve sfere naših života.

Što imam od Wiket-a?

Wiket je aplikacija koji ti omogućuje da zaradiš novčiće (stvarne) svaki put kada glasaš za neki proizvod koji su drugi ljudi preporučili. Jednostavno, glasaj za stvari koje ti se sviđaju i zaradi poklon karticu u vrijednosti od 15$ na Amazonu.

Zar to nije super? Samo ljudima govoriš što ti se sviđa i zarađuješ lovu 🙂
Odlična stvar koji nudi Wikets je što ti omogućuje da čuješ za proizvode za koje do sada nisi znao ni da postoje. Zapravo, glasanje je odličan indikator za kvalitetu proizvoda koji kupuješ.

SwagBucks aplikacija za zaradu novčića

Sudjeluj u istraživanjima te zaradi novce. Za internet generacije, SwagBucks odličan je način za zaradu novaca. SwagBucks je užasno popularna aplikacija čiji korisnici rastu rapidno velikom brzinom. Primjerice informacija koja je jako zanimljiva; do danas korisnici SwagBucks aplikacije do danas su zajedno zaradili 60,000,000 dolara.

Kako zaraditi sa SwagBuck-som?

Skini aplikaciju, kreiraj račun i ulogiraj se. Odaberi jednu od opcija, shop, watch ili answer. Ispuni zadatak i tvoj će trud /rad biti nagrađen. Isplate nisu ogromnih iznosa no ako ste marljivi da se i zaraditi.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, Apple, iPhone, iPhone 6 i označen sa , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.