Power Pen punjač, baterija za iPhone 6

power pen punjac iphone i olovka

power pen punjac iphone i olovka

Olovka i punjač za iPhone 6.

Kada razmislimo olovka i punjač za mobitel su stvari koje se najviše posuđuju, zar ne?

Od sada ujedinjeni u jedan proizvod, i olovka i punjač za iPhone 6.

Kako?

Power Pen napravljen od brušenog aluminija, s jedne strane olovka za pisanja s druge punjač za iPhone. USB priključak za spajanje s iPhone-om kako bi se napunio.

No Power Pen nije rezerviran samo za iPhone smartphone-ove već i za Android.

Power Pen zaista osim što je dva proizvoda u jednom izgleda zaista odlično i elegantno. Odlična ideja za proizvod i zapravo kad razmislimo kako to da ova ideja do sada nije nikome prije pala na pamet.

Zaista inovativan i odličan proizvod koji služi svrsi x2.

S jedne strane Power Pena nalazi se olovka a s druge ugrađena baterija s micro USB portovima. Iako baterija ima 700 mAh , odličan je za prvu pomoć prilikom prazne baterije na iPhone-u.

Cijena Power Pena iznosi oko 40 dolara a dostupna je u crnoj ili zlatnoj boji. Naravno Power Pen možete priključiti na bilo koji USB port, na računalo, vanjsku bateriju i sl.

Cijena Power Pena iznosi 37 američkih dolara i zaista je vrlo elegantno i maleno rješenje za pisanje i punjenje iPhone 6 i iPhone 6 Plus smartphonea.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone 6, iPhone baterija, prijenosni punjač baterije iPhone i označen sa , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.