Photo Cube printer za iPhone 5 i iPhone 6

Photo Cube printer za iPhone

Photo Cube printer za iPhone

Koliko dnevno fotki “opalite” sa svojim iPhone smartphoneom? Koliko ih zaista i razvijete a koliko ih nikada ne ugleda razvijanje?

Photo Cube printer je najnovije osvježenje za izradu fotografija s naših modernih uređaja i smartphonea iPhone-a.

Uz Photo Cube printer nije potrebno nikakvo dodatno računalo, spojite sve iPhone smartphone i u miru svog doma isprintajte 10×15 centimetara.

Photo Cube printer može isprintati sve fotografije do 3MB.

Catridge koji se nalazi u Photo Cube printeru je all-in-one, boja je vodootporna, bez rubova, fotografije u boji u tri veličine. 10×15 centimetara, 10×38 centimetara i i 10×40 centimetara. Boje su zaista dolične kao i same fotografije koje izađu iz malog modernog i ultra super Photo Cube printera.

photo cube printer za iPhonePhoto Cube je uređaj koji zaista svima treba. Koliko fotografija dnevno snimite (uslikate) a koliko ih zaista i izradite.

Uz Photo Cube printer za iPhone možete svaku svoju fotografiju koja vam se sviđa izraditi u svom uredu, domu i sl.

Odlična ideja i za poklone, kojeg sami možete izraditi.

Photo Cube printer možete nabaviti u tri verzije, iPhone/iPad verzija za Apple proizvode, Android/Micro USB za Samsung Galaxy i ostale Android smartphone i tablete.

No postoji i verzija za Apple iOS i Android. Fotografije sa svog iPhone printajte na vrlo kvalitetnom papiru sa zaista odličnim bojama bez računala.
Photo Cube printer zaista je lagan za rukovanje, osim toga vrlo je lagan i mali pa ga možete nositi sa sobom gdje god da idete.

Photo Cube printer verzija za Apple proizvode (iPhone, iPad) , dock za sve iPhone5 modele kao i iPhone 6, nažalost sa starijim modelima iPhone neće izrađivati odlične fotografije na Photo Cubeh2 printeru.

Gdje nabavljam catridge za Photo Cube printer?

Catridge za Photo Cube printer možete nabaviti na SharperImage.com i cijena mu iznosi oko 30 američkih dolara.

A cijena samog Photo Cube printera za iPhone iznosi oko 160 dolara na sniženju i 200 dolara po redovnoj cijeni. Pogledajte uAmazonu Photo Cube printer

Oglasi

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone gadget i označen sa , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.