Survivor All-Terrain maska za iPhone6 i iPhone6 Plus

Survivor All Terrain  maska za iPhone 6

Survivor All Terrain maska za iPhone 6

Potrebna zaštita za iPhone 6 i iPhone 6 plus smartphone. Koliko puta vam se dogodilo da Vam iPhone ispadne iz ruke?

Nekada koliko god pazili, baš nam ispadne na najgoru moguću podlogu.

Kako biste spriječili daljnje kao i moguće razbijanje svog iPhone 6 ili iPhone 6 plus smartphone-a, predstavljamo vam Survivor All-Terrain masku za iPhone 6 modele.

Prava zaštita za iPhone, osjetit će na prvu da je Survivior All-Terrain jedno od boljih rješenja za zaštitu svog iPhone-a.

Griffin koji je dizajnirao i isprobao, tj. testirao ovu Survivior All-Terrain masku za iPhone, kaže kako je ovo najbolja maska za iPhone 6 koju možete nabaviti na tržištu u ovoj 2015. godini.

Survivor All-Terrain štiti iPhone čak i od ekstremnih uvjeta, uključujući padove, prašine, pijeska, kiše, vibracija i drugih faktora uzrokovanih okolinom.

Survivior All-Terrain ima 4 sloja zaštite, počevši s okvira napravljenog od otpornog polikarbonata i za buku apsorbirajućeg silikona.

Po meni najvažnija, zaštita za ekran (koji meni uvijek uspije puknuti) koja također štiti od udaraca i pada, kako biste bili sigurni da je Vaš iPhone 6 smartphone zaštićen od mogućih lomova, svakako nabavite Survivor All-Terrain masku.

Cijena iznosi oko 60 $, no zaštita je zagarantirana.

Još jedna posebnost ove maske Survivior All-Terrain jest što ima kopču uz koju možete prikačiti svoj iPhone na remen od hlača ili na neko drugo vama pogodno mjesto.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone 6, maske za iPhone i označen sa , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.