DroneMobile App aplikacija za iPhone 6

Odlična vijest za sve vlasnike, buduće vlasnike i sanjare automobila , nova aplikacija DroneMobile od sada i na Vašem iPhone 6.
O čemu se radi?
A DroneMobile aplikacija omogućuje vam GPS tracking automobila, start na daljinsko upravljanje putem aplikacije.

dronemobile aplikacija iphone

dronemobile aplikacija iphone

Zaslužni za nastanak ove DroneMobile aplikacije jest tvrtka Firstech, koja je predstavljena na CES2015. Iako je DroneMobile dostupan već neko vrijeme, novost u ovoj DroneMobile aplikaciji za iPhone.

Novost je dodatak za automobile uz pomoć kojeg na daljinski možete komunicirati sa svojim automobilom ili automobilima na mnogo različitih načina.

Dakle na daljinu uz pomoć DroneMobile aplikacije možemo provjeriti opće stanje vozila i primjerice otvoriti prtljažnik na daljinu.
Kako to funkcionira? DroneMobile aplikacije spaja se s Drone module-om, koji treba prethodno biti instaliran u zaštitni sistem automobila koji omogućuje neograničen pristup vozilu.

Kada se jednom spoje, DroneMobile aplikacija daje vam da komunicirate sa svojim vozilom s bilo koje lokacije ili mjesta. Putem DroneMobile aplikacije možete na daljinu otključati ili zaključati vozilo ili upaliti klimu ili grijanje automobila.

DroneMobile aplikacija za iPhone pruža vam stalan uvid u stanje motora automobila. Prilikom provale u automobil aplikacija prima upozorenja.

Firstech tvrtka tvrdi da je aplikacija DroneMobile kompatibilna s gotovo svim automobilima (oni kažu 100% sa svim) od luksuznih do hibridnih vozila.

Oprema koja vam je potrebna kako bi mogli početi koristiti DroneMobile aplikaciju morate potrošiti $449.99 za Start It i $549.99 za Max It, a oba nude i Telematics, GPS, and Remote Start.

Godišnja pretplata za DroneMobile za Basic nivo iznosi 49,99$ u čemu je dostupno Keyless ulazak, remote Start and Alarm, s 90-to dnevnim trial-om a Premium nivo iznosi 119,99$ godišnje sa svim, od prošlih dodacima.

Oglasi

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, Apple, iPhone, iPhone 6 i označen sa , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.