Apple Božićni pokloni za download od 26. 12.2014.do 6.01.2015.

Apple već tradicionalno svaki Božić daruje iOS aplikacije, glazbu, filmove i knjige. Darivanje traje 12 dana (twelve days of Christmas) .

Promocija sa poklonima  Apple događa se od 2008. godine a počelo samo u UK a kasnije US.

iphone apple gifts

iphone apple gifts

Dakle,  kako je zapravo do ovoga došlo? Za neke developere aplikacija ovo je jedina mogućnost da osvanu u App Store-u, a aplikacije moraju nuditi na besplatan download.

Dakle, win win situacija, developeri imaju priliku za promociju apps a Apple nudi svojim korisnicima besplatan sadržaj.

Svi zadovoljni.

Apple je nedugo pustio U2 zadnji album na besplatan download, što je izazvalo pomutnju i negodovanje. U2 album stigao je u iCloud račun nepozvana, u akciji 12 dana Božić album je bio na download ali samo ako ga zatražiš.

Novost ove godine, od kada je u Apple stigla Angela Ahrendts, na Black Friday nisu bili Apple uređaji na popustu, što je zaista vrlo razočaravajuće s obzirom na prošle godine i očekivanje kupaca.

Apple Božićni pokloni za download, akcija traje od 26. 12.2014.do  6.01.2015.Darivanje funkcionira na način da je jedan proizvod besplatan za download samo 24 sata. Zato je poželjno svaki dan prošvrljati u Get rubriku (a ne kako prije u Free) te pronaći što je na dnevnoj akciji za download.

Happy holidays.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, Apple, iPhone i označen sa , . Bookmarkirajte stalnu vezu.