Hinge – dating aplikacija za iPhone

Svi znaju da ni novac, ni moć nisu garancija sreće, no ljubav je nešto čemu svi teže. Tako su i proizvodi koji su vezani za pomoć u pronalasku ljubavi uvijek hit. Tako se dogodilo s aplikacijom Hinge.

Hinge aplikacija za iPhone jedna je od takvih, koja je puštena na tržište 2014 godine. Hinge je naravno diljem U.S. zaradio nove sljedbenike, tj. korisnike.
hinge dating aplikacija za iPhoneAplikacija Hinge, omogućuje “like” i “dislike” funkcije slične kakvim raspolažu i konkurentske aplikacije za online dating.

Hinge za razliku od Tindera koji pretražuje ljude u radijusu od par kilometara od vas, Hinge aplikacija spaja se s vašim facebook profilom i na temelju vaših prijatelja i prijatelja vaših prijatelja vam predlaže komunikaciju.

Dakle u Hinge-u ne postoji opcija prema kojoj će vam ovisno o vašoj lokaciji pokazivati potencijalne udvarače. U Hinge aplikaciji za Vaš iPhone, imat ćete na dodir prstom stvarne ljude koji nisu anonimni već stvarni ljudi, a povezuju vas ista prijateljstva.

Hinge aplikacija zamišljena jest kao stvarno upoznavanje u realnom, stvarnom životu. Kao da ste na večeri kod prijatelja pa vas on upoznaje sa svojim poznanicima ili prijateljima koje prvi put susrećete.

Dakle Hinge je “sigurna” online dating aplikacija. Naravno aplikacija je rezervirana za područje New York City, San Francisco, L.A., DC, Seattle, ATL, Chicago, Boston, Philly, Dallas, Houston, Austin, Denver, Miami, Tampa, Orlando, Minneapolis, St. Louis, Indianapolis, Omaha, Phoenix and San Diego.

Treba znati da aplikacija Hinge neće dijeliti statuse i konekcije na Vašim Facebbok priflima, a matchonve koji nisu prošli neće ni prikazati javno.

Nadamo se samo da će i našim poduzetnicima pasti slična stvar na pamet. Dakle možda ne na području samo Hrvatske, već možda bivše Jugoslavije i bližih zemalja.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, Apple, iPhone i označen sa , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.