Rooms chat aplikacija za iPhone (anonimno chatanje)

Facebook je potiho pustio misteriozni proizvod aplikaciju zvanu Rooms (u prijevodu =sobe)Zasebna aplikacija Rooms koju je Facebook izbacio a služi za anonimni chat ovisno o interesima korisnika aplikacije. Slično kao Slinhshuot i Paper, Rooms aplikacije je razvijena na inicijativu Facebook kompanije, kako bi dizajnirali aplikaciju koja ide u novim smjerovima komunikacije.

Rooms chat aplikacija za iPhone

Rooms chat aplikacija za iPhone

Aplikacija za anonimni chat, Room nije svrstana u top 100 aplikacija na Apple Store-u. Aplikacija Rooms za iPhone, smještena je u kategoriju društvene mreže u App Storeu. Jezici kojima se možete služiti aplikacijom su engleski, francuski, njemački i španjolski.

Aplikacija Rooms namijenjena je malo starijom publici, tj. zbog kojekakvih tema i rasprava, aplikacija Rooms namijenjena je starijim osobama od 12 godina. Slogan Room aplikacija glasi Rooms – Create Something Together.

Naravno to se odnosi na sobe koje možete kreirati unutar aplikacije i u nju primiti sve koji žele raspravljati o toj temi. Kreiraj mjesto kojeg će skupiti interesente ili stručnjake za neku pojedinu temu, možda svakidašnju a možda i vrlo neobičnu. Korisnik aplikacije u mogućnosti je sam kreirati izgled, odaberite boje, emoji za like gump i sl.

Naravno moraš i odabrati Nick (nadimak) za svog usera. Također za svaku sobu moguće je kreirati novi ili drugačiji nick. Podijeli s ostalima, kako bi mogao dijeliti fotografije ili neke druge zapise s chaterima u pojedinoj sobi.

Rooms aplikacija nekako nam se čini unazadni proizvod, kao stara igra u modernim vremenima. Slično nekadašnjem početku druženja na internetu, IRC chatovima (na dail-up konekcijama uz koje su obično išli ogromni računa za telefon). No šalu na stranu, ne vidim svrhu i potrebu za ovakvom aplikacijom, posebice u vrijeme društvenih mreža putem kojih možete biti tko god želite i družiti se s kim želite.

Rooms app

Rooms app

Jedina posebnost aplikacije jest anonimnost svih korenika aplikacije i mijenjanje nick kada mijenjaš sobe.

Rooms app nije nas baš oduševila no nadamo se da će možda baš vama biti odlična nova aplikacija za chat.

Chatanje s ljudima iz drugih dijelova svijeta koji dijele vaše interese, hobije ili slično. Rooms aplikacije za iPhone temeljena je na Chat Core-u (dio Colloquy projekta), Rooms omogućuje vam brzo povezivanje i svim IRC network diljem svijeta.

Sobe, ili Rooms imaju već mnogo funkcionalnosti no sa svakim novim update-om dobiva mnoge i nove funkcije.

Neke od dodatak Room aplikacije:
– Chataj s prijateljima ili nepoznatim ljudima u cijelom svijetu u različitim chatroom-ovima ili samo tap-nite nečiji nick i prebacite se na privatni chat prozor.
– pretražuj u ostalim chat room-ovima, te možeš surfati internetom dok chatas
– prstom se kreći kroz otvorene Rooms – sobe za chat
– robe za chat koje vam se sviđaju, možete posebno označiti kao favourite
– sakrij poruke od neželjenih osoba
– direktno iz chat rooma otvaraj linkove i surfaj

Ovo su samo neke od prednosti Rooms aplikacije za iPhone. Želite li kao nekad, ali na modernom uređaju anonimno chatati s bilo kime, vrijeme je da skinete Rooms aplikaciju .

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, Apple, iPhone, iPhone 6 i označen sa , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.